Період публікації:

від

до

Категорія:

Кубок Львівщини з гирьового спорту вибороли курсанти військової академії

Опубліковано: Четвер, 24 березня 2016 

min
max

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного нагородив переможців кубком, грамотами й медалями.

«Збірна команда Національної академії сухопутних військ стала переможцем Кубку Львівської області з гирьового спорту – повідомили у вищому навчальному закладі, де також розповіли подробиці:

«Нещодавно на базі кафедри Національного університету «Львівська Політехніка» відбувся Кубок Львівської області з гирьового спорту серед юніорів та дорослих. У двоборстві в особистому заліку третє місце у ваговій категорії до 63 кілограмів з результатом 88 балів виборов курсант Олександр Зелінський. Також третє місце у цьому виді у ваговій категорії до 73 кілограмів з результатом 105,5 бали зайняв курсант Костянтин Кравченко.

Першими ж у вагових категоріях до 68 кілограмів і до 78 кілограмів з результатом 124 бали і 232 бали стали курсанти курсанти Олександр Голіков і Володимир Дишкант відповідно. У підйомі гирі у довгому циклі у ваговій категорії до 78 кілограмів з результатом 80 балів другим став також курсант Володимир Дишкант.

Усіх переможців під час загального шикування особового складу навчального закладу нагородив кубком, грамотами і медалями начальник Національної академії академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – генерал-лейтенант Павло Ткачук».

Про це повідомили на сайті Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фото з церемонії нагородження переможців.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівській Наварії готується прийняти «Кубок Лева» з веслування У Львівській Наварії готується прийняти «Кубок Лева» з веслування Опубліковано: Четвер, 20 липня 2017 Вже в цю суботу, 22 липня 2017 року, спортивно-веслувальна база Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (с. Наварія Пустомитівського району Львівської області) вдруге прийматиме "Кубок Лева" з веслування на човнах-драконах! Оскільки...

Переглядів: 591 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1048 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook