Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершилась Універсіада Львівщини – 2016 з вільної боротьби (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 березня 2016 

min
max

Днями на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України пройшли змагання з вільної боротьби серед студентів університетів, академій та інститутів Львівщини за програмою «Універсіади Львівщини – 2016».

У змаганнях взяли участь11 команд, які представляли Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Національний університет «Львівська політехніка», Львівський національний аграрний університет, Українську академію друкарства, Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Львівський державний університет фізичної культури, Львівський національний університет імені Івана Франка, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, Національний лісотехнічний університет України, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького, Львівський державний університет внутрішніх справ.

Організаторами змагань традиційно виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт» за підтримки Федерації вільної боротьби Львівської області.

Загалом за перемогу на борцівських килимах змагалися понад 230 учасників. У змаганнях взяли участь відомі спортсмени, переможці та призери європейських та світових першостей: Оксана Гергель (Чемпіонка Світу 2015, Призерка Чемпіонату Європи 2016), Вікторія Лукінська (призер Чемпіонату Світу серед кадетів), Людмила Тичина (призер Чемпіонату Європи серед юніорів), Іван Петрів (призер Чемпіонату Європи серед молоді). Порядок зустрічей визначався номером жереба, який отримав кожен спортсмен на загальному і відкритому жеребкуванні. Спортсмени змагалися між собою за олімпійською системою у 8-ми вагових категоріях.

Перед початком турніру з побажаннями успішно виступити та напутніми словами до учасників чемпіонату звернулися начальник навчально-спортивного відділу Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Вовк, заслужений тренер України з вільної боротьби Андрій Пістун, головний суддя змагань, майстер спорту України Ростислав Первачук.

За результатами особистих змагань серед чоловіків та жінок перше місце у командному заліку виборола команда Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького (634 очки), друге –Львівського державного університету фізичної культури (626 очок), а третє – збірна Національного університету «Львівська політехніка» (580 очок).

Переможці та призери змагань нагородженні грамотами Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт».

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото) Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото) Опубліковано: Вівторок, 28 листопада 2017 Нещодавно у спортивному комплексі Львівського торговельно-економічного університету вже вчетверте відбулись фінальні змагання Відкритого Кубку з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів. У фіналі спортсмени між собою «стінка на стінку» окремо серед чоловіків та жінок у...

Переглядів: 561 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Львівський школяр став віце-чемпіоном Європи з вільної боротьби (фото) Львівський школяр став віце-чемпіоном Європи з вільної боротьби (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 Учень Львівської середньої загальноосвітньої школи № 24 ім. М. Конопницької Войтович Артур (тренер – Вовк І.В.) став віце-чемпіоном Європи з вільної боротьби серед школярів U-15. Львів’янин у ваговій категорії до 35 кг здобув перемогу у спортсменів з Грузії та Румунії, а у фіналі поступився росіянину...

Переглядів: 640 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook