Період публікації:

від

до

Категорія:

Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели профорієнтаційну роботу зі школярами Мостищини (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 березня 2016 

min
max

Представниками Львівського кооперативного коледжу економіки і права року за участі директора Зубко Н.П., заступника директора з виховної роботи Бішко І.В. та відповідального секретаря приймальної комісії Клачко І.В. при сприянні Мостиської райкоопспілки та відділу освіти Мостиської РДА була проведена профорієнтаційна робота у школах Мостиського району.

Завдання профорієнтаційної роботи полягало в допомозі учням 9 та 11 класів правильно вибрати майбутню професію. Формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретного фаху в навчальному закладі, скласти на цій основі реальний план оволодіння професією.

Під час проведення профорієнтаційної роботи з учнями 9, 11 класів було більш детально проінформовано за якими напрямами підготовки фахівців здійснюється набір студентів на 2016/2017 навчальний рік за денною та заочною формами навчання (згідно нового Переліку галузей знань та спеціальностей 2015 року) у ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права».

Велика увага приділяється виховному процесу у навчальному закладі.

У виховній роботі із студентами викладачі коледжу проводять: екскурсії; зустрічі з цікавими людьми, патріотичні-концерти, рольові ігри, диспути, творчі зустрічі з викладачами, випускниками, науковцями, літературні вечори, науково-практичні студентські конференції; лекції з питань організації навчальної та наукової роботи студентів; консультації: юридичні, психологічні, медичні тощо; засідання творчих гуртків, клубів за інтересами, студій, віталень; вечори відпочинку, літературні зустрічі, українські вечорниці, спортивні ігри, змагання, гуртки, секції, козацькі забави тощо; огляди художньої самодіяльності, фестивалі; культпоходи у музеї, екскурсії та інші форми роботи тощо.

У коледжі діють гуртки художньої самодіяльності: драматичний, хоровий, інструментальний, танцювальний.

Члени студентського самоврядування та гуртки художньої самодіяльності організовують і проводять різні заходи, в тому числі відкриті виховні години з духовними наставниками, як в навчальному закладі, так і в гуртожитках.

Щорічно навчальний заклад бере участь у Всеукраїнському конкурсі «Студентські перлини – тобі, Україно!», в якому студенти займають призові місця.

Студентів коледжу забезпечують гуртожитком. Випускникам надається право продовження навчання у вищих навчальних закладах м. Львова та України за профілем здобутої спеціальності та скороченим терміном; вони одержують робітничі професії та проходять навчання для отримання посвідчення водія. У коледжі діють курси, які згодом будуть корисні студентові в житті.

Вчителі та учні ставили запитання про особливості цьогорічної вступної компанії, перелік документів для вступу та отримали вичерпні відповіді від представників навчального закладу, а також запрошення відвідати навчальний заклад 26 березня об 11.00 годині.

Всі присутні мали змогу переглянути презентацію про навчальний заклад та його традиції, матеріально-технічну базу коледжу, зокрема навчальні аудиторії та лабораторії, майстерні, студентські гуртожитки, їдальню, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру, і мають надію, що ця інформація допоможе зробити правильний вибір для майбутньої професійної діяльності кожного учня

Незабутні враження залишились від поїдки у школи Мостиського району та зустрічі з молодим поколінням – майбутнім України.

В свою чергу представники Львівського кооперативного коледжу вдячні усім, хто сприяв та допоміг у проведені профорієнтаційної роботи.

Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

«Моя професія – мій особистий внесок у розвиток держави» (фото) «Моя професія – мій особистий внесок у розвиток держави» (фото) Опубліковано: Понеділок, 11 вересня 2017 Першочерговим завданням практичного навчання студентів усіх спеціальностей у Львівському кооперативному коледжі економіки і права є вступ до фаху. І з перших днів в коледжі студенти нового набору детальніше знайомляться з навчальним закладом та своєю майбутньою професією. За час проведення навчальної...

Переглядів: 894 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Здоров’я — не все, але все без здоров’я — ніщо Здоров’я — не все, але все без здоров’я — ніщо Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 З метою виховувати позитивне та дбайливе ставлення до життя та до свого здоров'я учні 7 класу Боляновицької ЗОШ І- ІІ ступеня Мостиського району на уроках англійської мови протягом місяця вивчали тему «Охорона здоров'я. Медицина.». Під час вивчення теми діти ознайомились із новою лексикою,працювали в...

Переглядів: 3076 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook