Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького запрошує на День відкритих дверей

Опубліковано: П`ятниця, 25 березня 2016 

min
max

У неділю, 27 березня, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького запрошує усіх бажаючих побувати на Дні відкритих дверей.

У програмі заходу передбачено ознайомлення з умовами прийому до ВНЗ, спілкування з ректором університету та деканами, представниками студентського профкому. Учні та їх батьки, інші гості матимуть змогу відвідати музеї університету, ознайомитись з роботою кафедр та факультетів, відвідати лабораторії, бібліотеку, оглянути аудиторії.

Спілкування з викладачами розпочнеться об 11.00 годині в адміністративному корпусі університету (м. Львів, вул. Пекарська, 50), де відбудеться презентація факультетів та випускових кафедрах ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького.

Детальніше з програмою «Дня відкритих дверей» можна ознайомитись на сайті університету: www.vetuniver.lviv.ua.

Довідково:

Нині Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій готує фахівців із 18 спеціальностей, а саме: ветеринарна медицина; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; водні біоресурси та аквакультура; харчові технології та інженерія; технологія зберігання, консервування та переробки м’яса; технологія зберігання, консервування та переробки молока; технології жирів і жирозамінників; якість, стандартизація та сертифікація; біотехнологія; маркетинг; менеджмент; екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування; економіка довкілля і природних ресурсів; менеджмент організацій і адміністрування; менеджмент зовнішньоекономічної діяльності та інші.

Сьогодні підготовка спеціалістів в університеті ведеться на 32 кафедрах чотирьох факультетів денного і одному факультеті заочного навчання. Щороку університет випускає майже тисячу висококваліфікованих спеціалістів для народного господарства та бізнесу, його кафедри оснащені сучасним обладнанням і лабораторною технікою. Студенти ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького мають змогу проходити стажування у Польщі, Франції, Данії.

Університет здійснює активні міжнародні обміни та співпрацює з багатьма іноземними навчальними закладами Польщі, США, Угорщини. Спільно з Люблінським природничим університетом (Польща) реалізовано грант Європейського Союзу «Ветеринарна школа передової діагностичної техніки зі спеціалізованими лабораторіями» на загальну суму 1,5 млн євро. Завдяки цьому в університеті будується ветеринарна клініка для дрібних тварин, встановлено унікальний цифровий рентгенівський кабінет найвищого світового рівня, два десятки сучасних цифрових мікроскопів, працює пересувна ветеринарна лабораторія та закуплено іншу техніку.

За інформацією прес-служби ЛНУВМ та БТ

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському ветуніверситеті – День відкритих дверей У Львівському ветуніверситеті – День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 У неділю, 12 березня, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького запрошує усіх бажаючих побувати на Дні відкритих дверей. У програмі заходу передбачено ознайомлення з умовами прийому до ВНЗ, спілкування з ректором університету та деканами, представниками...

Переглядів: 745 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

День відкритих дверей для батьків 4 класу День відкритих дверей для батьків 4 класу Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 На базі  філіі "Підлісецький ЗЗСО 1- 2 ст.-ЗДО " ОЗ "Мостиський ЗЗСО 1- 3 ст." ( завідувач Пемпусь І. В. ,Мостиської ОТГ) було проведено День відкритих дверей для батьків 4 класу (вчитель Тарньова О. Г.). Мета: ознайомити батьків із шкільним життям, показати наші досягнення, поділитись надбаннями та...

Переглядів: 1200 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook