Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівській політехніці змагалися студенти-економісти (фото)

Опубліковано: Середа, 06 квітня 2016 

min
max

Днями в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з міжнародної економіки. Не вперше до Львова приїжджають студенти, котрі освоюють навчальну дисципліну «Міжнародна економіка».

Учасників змагання, яких було цього разу було 85 і які представляли 22 вищі навчальні заклади України, привітали проректор з науково-педагогічної роботи Львівської політехніки професор Дмитро Федасюк та директор Інституту економіки та менеджменту університету професор Олег Кузьмін.

Структурно Олімпіада передбачала інтелектуальне суперництво за трьома освітніми рівнями: серед бакалаврів, спеціалістів та магістрів. Такий поділ дозволив оптимально й об'єктивно виявити рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, дав змогу провести ґрунтовний аналіз результатів засвоєння ними навчальної дисципліни з урахуванням відповідного інструментарію виконання завдань. Конкурсні завдання охоплювали тестову частину (І тур) та задачі (ІІ тур).

В результаті переможцями ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з міжнародної економіки стали представники 10 вищих навчальних закладів.

У номінації «Бакалаври» диплом І ступеня здобув студент Київського національного торгівельно-економічного університету Андрій Кочетков. Серед спеціалістів першість виборола студентка Львівської політехніки Юлія Сергєєва, серед магістрів – Катерина Трубецька з Київського національного університету імені Т. Шевченка.

Дипломи другого ступеня здобули: серед бакалаврів – Алана Гроховська з Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та Анастасія Мельник з Національного університету «Львівська політехніка», серед спеціалістів – Світлана Півторак з Львівського національного аграрного університету, серед магістрів – Катерина Кудас із Харківського національного економічного університету імені С. Кузнеця.

Дипломи третього ступеня серед бакалаврів здобули студентка Запорізького національного університету Ірина Триліс, Марина Прокопенко з Сумського державного університету та Єлизавета Рудик з Кременчуцького національного університету. Серед спеціалістів цієї нагороди удостоїлася Вікторія Тараненко з Полтавського університету економіки і торгівлі, а серед магістрів – студент Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Олександр Фролов.

За інформацією прес-служби Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівській політехніці пройде Всеукраїнська студентська олімпіада з міжнародної економіки У Львівській політехніці пройде Всеукраїнська студентська олімпіада з міжнародної економіки Опубліковано: Середа, 28 березня 2018 Впродовж 28-30 березня Національний університет «Львівська політехніка»  втретє прийматиме учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Міжнародна економіка». Проводиться вона на базі кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту. Головна...

Переглядів: 483 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців олімпіади з економічних дисциплін (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців олімпіади з економічних дисциплін (фото) Опубліковано: Понеділок, 29 травня 2017 Нещодавно на базі Львівського національного аграрного університету пройшла Університетська олімпіада з економічних дисциплін серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Західного регіону України. В олімпіаді взяли участь представники 19 коледжів, загалом понад 90 студентів. Із вітальним словом від імені ректорату...

Переглядів: 669 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook