Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців олімпіади з економічних дисциплін (фото)

Опубліковано: Понеділок, 29 травня 2017 

min
max

Нещодавно на базі Львівського національного аграрного університету пройшла Університетська олімпіада з економічних дисциплін серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Західного регіону України.

В олімпіаді взяли участь представники 19 коледжів, загалом понад 90 студентів.

Із вітальним словом від імені ректорату виступив декан факультету, в.о. професора Ярослав Янишин, який відзначив необхідність розширення можливостей студентів отримувати сучасні знання і набувати актуальні практичні навички з економічних спеціальностей. Декан розповів про історію розвитку економічного факультету, його досягнення та подальші перспективи. Зокрема, було відзначено давні традиції підготовки фахівців економічного профілю на факультеті, міжнародне співробітництво викладачів факультету із ВНЗ Європи, можливості студентів проходити практику в країнах центральної і північної Європи і навчатися за програмою подвійних дипломів.

Із організаційними питаннями проведення олімпіади учасників ознайомила заступник декана економічного факультету, доцент Галина Брик.

Олімпіада була проведена у формі комп’ютерного тестування в системі MOODLE з таких економічних дисциплін: «Економіка», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Підприємництво», «Менеджмент», «Маркетинг». Проведення олімпіади показало високі знання учасників. Провівши детальний аналіз результатів теоретичного туру, журі відзначило переможців олімпіади дипломами першого, другого та третього ступеня, а також грамотами у п’яти номінаціях.

Зазначимо, що Львівський кооперативний коледж економіки і права представляли студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», які гідно презентували свій навчальний заклад. Зокрема, студентка Дарина Бобко отримала Диплом ІІ ступеня, Анастасія Стефанишин – Диплом ІІІ ступеня, Діана Мельничук – Грамоту у номінації «За високий рівень теоретичної підготовки», Ірина Бобко – Грамоту у номінації «За ґрунтовні знання в сфері економіки». Також керівник-викладач, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка був удостоєний Подяки за підготовку студентів до олімпіади та хороші знання своїх підлеглих.

Безпосереднє кураторство над студентами Львівського кооперативного коледжу економіки і права здійснювали викладачі кафедри економіки: зав. кафедри, д.е.н., професор Георгій Черевко, доценти кафедри Іван Гавука, Кароліна Руліцька, Світлана Яків, Наталя Павленщик, Галина Іваниська, Ірина Щербата, Роман Дудяк та ін.

Адміністрація коледжу пишається здобутками свої вихованців та бажає творчих успіхів в подальшому житті.

За інформацією прес-секретаря з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції Представники Львівського кооперативного коледжу – учасники всеукраїнської науково-практичної конференції Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 На базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІХ всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України», яка організована кафедрою фінансів, кредиту та страхування...

Переглядів: 564 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львові обговорювали сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України (фото) У Львові обговорювали сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України (фото) Опубліковано: Четвер, 30 листопада 2017 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України». Метою конференції було обговорення соціально-економічних...

Переглядів: 680 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook