Період публікації:

від

до

Категорія:

Універсіада Львівщини з бадмінтону: перемогу сенсаційно здобули студенти Львівського національного університету імені Івана Франка (фото)

Опубліковано: Вівторок, 12 квітня 2016 

min
max

Днями у палаці спорту Львівського національного університету імені Івана Франка відбулись змагання з бадмінтону серед студентів університетів та академій області в межах «Універсіади Львівщини – 2016».

У змаганнях взяли участь команди п’яти вишів: Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Львівського національного аграрного університету, Львівського державного університету фізичної культури та Львівського національного університету імені Івана Франка.

За програмою студенти змагались в особистих (жінки, чоловіки), парних та командних видах.

Чемпіонами змагань стали:

  • особисті серед чоловіків – Гуркало В. (ЛДУФК);
  • особисті серед жінок – Лема Т. (ЛДУФК);
  • парні серед чоловіків – Гуркало В., Тодорук В. (ЛДУФК);
  • парні серед жінок – Кочекова Л., Темнікова В. (ЛНУ ім. І .Франка);
  • змішані пари – Гуркало В., Лема Т. (ЛДУФК).

Однак, за результатами змагань у командному заліку перше місце сенсаційно посіли спортсмени Львівського національного університету імені Івана Франка, набравши 536 очок. Друге місце посіли студенти Львівського державного університету фізичної культури з сумою 534 очок, поступившись переможцю лише 2-ма очками. На третьому місці опинилася збірна команда Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, яка набрала 450 балів.

Нагадаємо, що організаторами змагань традиційно виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт».

Переможці та призери змагань нагородженні грамотами Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт». За підсумками змагань буде сформовано студентську збірну області, яка представлятиме Львівщину на Студентських спортивних іграх.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні бадмінтоністи Львівщини – призери міжнародного юнацького турніру (фото) Юні бадмінтоністи Львівщини – призери міжнародного юнацького турніру (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 З 18 до 20 січня в польській Медиці тривав міжнародний юнацький турнір «VICTOR POLISH YOUTH 2018» з бадмінтону. Збірна України, у складі якої виступили представники Львівщини, виборола 7 золотих, 8 срібних та 18 бронзових медалей. Змагалися молоді спортсмени у трьох вікових категоріях: до 11, до 13...

Переглядів: 492 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Відбулася «Універсіада Львівщини – 2016» з веслування на байдарках і каное серед студентів (фото) Відбулася «Універсіада Львівщини – 2016» з веслування на байдарках і каное серед студентів (фото) Опубліковано: Вівторок, 12 липня 2016 Нещодавно відбувся обласний чемпіонат з веслування на байдарках і каное «Універсіади Львівщини – 2016» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Змагання традиційно проходили на веслувально-спортивній базі Львівського обласного відділення Комітету з ФВС Міністерства освіти...

Переглядів: 3151 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook