Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбудеться обласний практичний семінар-навчання з питань техніки безпеки під час занять спортом

Опубліковано: Четвер, 14 квітня 2016 

min
max

21 квітня з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з дирекцією навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України організовує для фахівців галузі спорту Львівщини проведення практичного семінару-навчання з актуальних питань охорони праці, техніки безпеки та надання першої долікарської допомоги.

Семінар-навчання проходитиме у приміщенні легкоатлетичного манежу з велотреком НСБ літніх видів спорту МО України (м. Львів, вул. Клепарівська, 39-а). Початок – о 14.30 год.

Довідково:

Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше цей Всесвітній день відзначався у 2003 році.

У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.

В Україні цей день отримав назву «День охорони праці» і відзначається щорічно 28 квітня згідно Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Просвітницький семінар з елементами тренінгу Просвітницький семінар з елементами тренінгу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 28 лютого в Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського району відбувся інформаційно-просвітницький семінар  з елементами тренінгу  за темою « Формування активної життєвої позиції в умовах НУШ ».   Досвідом роботи ділилась вчителька  англійської мови НУШ, «агент змін» -  Приставська Аліна Леонідівна. Організація...

Переглядів: 1260 Коментарів: 0

Відділи освіти

ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» Опубліковано: Четвер, 27 лютого 2020 Громадська організація «Відкритий світ молоді» 5-10 квітня 2020 року в рамках діяльності організації проведе україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю», а також ознайомить з культурною спадщиною Угорщини, Австрії та Словаччини. Метою...

Переглядів: 892 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook