Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 15 квітня 2016 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення.

Розпочали тиждень з огляду-конкурсу стінгазет на теми: «Комп’ютерні технології в майбутньому» та «Комп’ютерні технології в моїй спеціальності».

Проведена науково-практична конференція на тему: «Сучасні інформаційні технології мобільних платформ», де студенти продемонстрували змістовні виступи з презентаціями. У конференції були задіяні викладачі циклової комісії та студенти усіх спеціальностей коледжу, які були нагороджені грамотами за активну участь у науково-практичній конференції.

Відбувся лекторій: зустріч студентів та викладачів з професором, доктором філологічних наук, завідувачем кафедри прикладної лінгвістики Національного університету «Львівська політехніка» Левченко Оленою Петрівною. Їх ознайомили з умовами вступу та перспективами продовження навчання у Львівській політехніці, зокрема на кафедрах прикладної лінгвістики, прикладної математики та в Інституті комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Також Олена Петрівна прочитала цікаву і пізнавальну лекцію на тему: «Що таке маніпуляція свідомості».

І на завершення Тижня циклової комісії були проведені олімпіади серед студентів спеціальності «Розробка програмного забезпечення» та ін. Перше місце здобув Качмар Роман, студент групи ПК-23. Першість серед інших спеціальностей коледжу виборола Денисенко Дарія, студентка групи ФН-14. Переможці олімпіади були нагородженні грамотами і солодкими подарунками.

Директор коледжу Зубко Наталія Павлівна та заступник директора з навчальної роботи Федак Леся Володимирівна подякували викладачам та студентам за проведений захід та наголосили на його важливості у навчально-виховному процесі коледжу.

Голова циклової комісії Івасечко Світлана Ярославівна повідомила про те, що не вперше запрошує до студентів науковців та практичних фахівців.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Леськів Ігор Степанович та завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Криськув Ліліана Михайлівна зауважили, що викладачами циклової комісії систематично проводяться відкриті заняття різних форм і типів.

Викладачі циклової комісії Солоджук Галина Володимирівна, Блонський Леонід Антонович, Канафоцька Марія Людвігівна, Кашуба Оксана Дмитрівна, Скубій Михайло Юрійович зазначили, що такі заходи дають можливість вивчення, узагальнення та поширення досвіду роботи кращих педагогів, надання допомоги викладачам-початківцям в оволодінні професійною майстерністю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентська науково-практична конференція «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій» Студентська науково-практична конференція «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій» Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція на тему: «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій», яку організувала циклова комісія «Інформатики та розробки програмного забезпечення». Гостями наукового...

Переглядів: 498 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшов Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення». Голова циклової комісії Світлана Івасечко та викладачі циклової комісії Віра Варгас, Ярослав Костів, Марія Канафоцька, Оксана Кашуба, Михайло Скубій, Леонід Блонський...

Переглядів: 602 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook