Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права в групі РО-14 за спеціальністю «Ресторанне обслуговування» був проведений кваліфікаційний екзамен на присвоєння робітничої професії офіціанта та бармена ІІІ-V розрядів.
На сьогодні наявність робітничої професії означає вміння студента виконувати поставлені виробничі завдання, творчо працювати за своєю майбутньою спеціальністю, сприяти розвитку та вдосконаленню особистих якостей.
Під час проведення іспиту майбутні організатори ресторанної справи виявили належні знання, професійні навички, сумлінність, уважність і, що найважливіше, бажання працювати та поглиблювати свої вміння. Саме цих якостей чекають від них майбутні працедавці.
Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права
Немає коментарів