Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської наукової конференції (фото)

Опубліковано: Понеділок, 25 квітня 2016 

min
max

21-22 квітня в Львівському торговельно-економічному університеті відбулася вперше в Україні Всеукраїнська наукова конференція для студентів вищих навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації на тему: «Стан і перспективи розвитку бухгалтерського обліку, аналізу і контролю в умовах трансформації національної економіки».

У заході взяли участь 45 представників з 21 навчального закладу, що представляли 12 міст України. Організатори конференції – ректор університету, професор Петро Олексійович Куцик та доценти кафедри бухгалтерського обліку Роман Анатолійович Марценюк, Марія Юріївна Чік.

Відкрив конференцію ректор університету, професор П.О. Куцик, який привітав молодих вчених у стінах найстарішого торговельно-економічного вищого навчального закладу України та побажав плідного наукового обговорення проблемних аспектів бухгалтерського обліку, аналізу та контролю в системі управління підприємством.

До вітального слова долучились: проректор з наукової роботи, професор Б.Б. Семак, директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т.О. Герасименко та завідувач кафедри бухгалтерського обліку, професор В.І. Бачинський.

Всеукраїнська наукова конференція відбувалась за такими тематичними напрямами: бухгалтерський облік в сучасних умовах господарювання: теорія та практика; економічний аналіз в системі прийняття управлінських рішень: сучасний стан та перспективи розвитку; актуальні проблеми та перспективи розвитку ревізії і контролю (аудиту) в умовах економічних трансформацій; звітність як джерело інформаційного забезпечення системи управління підприємства.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представляли студенти Помірча Вікторія з темою: «Організація облікового процесу суб'єктів малого підприємництва» (науковий керівник: к.е.н., викладач Грицак Оксана Степанівна) та Батюк Роман з темою: «Аналіз формування га використання власних фінансових ресурсів підприємств в системі прийняття управлінських рішень» (науковий керівник: викладач вищої категорії Голубка Михайло Михайлович, голова циклової комісії фінанси та кредит).

Родзинкою конференції стала урочиста концертна програма за участю народної капели бандуристок «Галичанка» Львівського торговельно-економічного університету та активних студентів клубу художньої творчості. Також організатори конференції провели екскурсії культурними та історичними пам’ятками м. Львова.

За підсумками конференції виданий збірник наукових праць, а учасники конференції нагороджені іменними сертифікатами.

Матеріал підготувала завідувач науковим центром Львівського кооперативного коледжу економіки і права Тетяна Ісманицька

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської наукової конференції (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської наукової конференції (фото) Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 Днями на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІІ Всеукраїнська наукова конференція для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації на тему: «Обліково-аналітичне забезпечення в управлінні діяльністю підприємств в умовах трансформації...

Переглядів: 656 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 783 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook