Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської наукової конференції (фото)

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

Днями на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІІ Всеукраїнська наукова конференція для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації на тему: «Обліково-аналітичне забезпечення в управлінні діяльністю підприємств в умовах трансформації національної економіки».

Відкрив конференцію ректор університету Петро Куцик. У своїй промові професор привітав учасників конференції, побажав їм плідної роботи та закликав не зупинятися на досягнутому. До вітального слова долучились представники найстарішого торговельно-економічного вищого навчального закладу Центральної та Східної Європи: Богдан Семак – проректор з наукової роботи університету, Тамара Герасименко – директор Інституту економіки та фінансів Львівського торговельно-економічного університету, Василь Бачинський – завідувач кафедри бухгалтерського обліку, Костянтин Редченко – завідувач кафедри аудиту, аналізу та оподаткування, Марія Чік –доцент кафедри бухгалтерського обліку та інші.

Метою наукового заходу було обговорення шляхів розвитку бухгалтерського обліку, звітності, контролю та аналізу відповідно до сучасних міжнародних вимог та узагальнення пропозицій щодо їх вдосконалення, актуальних проблем національної економіки та інформаційного забезпечення системи управління фінансово-господарської діяльності суб’єктів підприємництва.

Молоді науковці мали змогу виступити на відповідних секціях. Програмою конференції було передбачено обговорення актуальної тематики за напрямами: фінансово-економічна система України: стан та перспективи розвитку; облік як інформаційне забезпечення в управлінні діяльністю підприємства: теорія та практика; оподаткування діяльності суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи удосконалення; економічний аналіз у системі прийняття управлінських рішень: сучасний стан та перспективи розвитку; актуальні проблеми і перспективи розвитку ревізії та контролю (аудиту) в умовах економічних трансформацій.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представили студенти з спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Готельно-ресторанна справа». Зокрема, з доповідями, які були представлені на англійській мові, виступили: Вікторія Борко – «Документація як важливий елемент фінансової звітності» та Марта Баран – «Економічний аналіз діяльності підприємств споживчої кооперації як спеціальна функція в прийнятті управлінських рішень» (науковий керівник – викладач вищої категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка), Діана Мельничук – «Організація бухгалтерського обліку руху товарів і готової продукції» та Надія Ілик – «Бухгалтерський облік і податкова система в електронній комерції» (науковий керівник – викладач обліково-економічних дисциплін Ольга Мельник), Михайло Голубка – «Теоретичні аспекти та основні принципи бухгалтерського обліку та фінансової звітності на підприємствах споживчої кооперації» (науковий керівник – викладач вищої категорії Наталя Зубко). Тези доповідей учасників конференції опубліковані у збірнику праць.

Після плідної роботи конференції студентам-учасникам було урочисто вручено сертифікати, а їх науковим керівникам – подяки. Також учасникам наукового заходу було організовано екскурсію культурними та історичними пам’ятками м. Львова.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської наукової конференції (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської наукової конференції (фото) Опубліковано: Понеділок, 25 квітня 2016 21-22 квітня в Львівському торговельно-економічному університеті відбулася вперше в Україні Всеукраїнська наукова конференція для студентів вищих навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації на тему: «Стан і перспективи розвитку бухгалтерського обліку, аналізу і контролю в умовах трансформації...

Переглядів: 5302 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook