Період публікації:

від

до

Категорія:

У селищі Новий Яричів відкрили новий дитячий садочок (фото)

Опубліковано: Понеділок, 16 травня 2016 

min
max

У неділю, 15 травня, у селі Новий Яричів, що в Кам’янка-Бузькому районі, відкрили сучасний дошкільний заклад. У садочку працюватиме чотири групи, які відвідуватиме 80 дошкільнят.

Урочисте відкриття відбулось за участі керівництва області та району, представників місцевої влади, батьків та дітей, які, власне, відвідуватимуть садочок.

Звертаючись до усіх присутніх на відкритті, голова Львівської ОДА Олег Синютка висловив слова подяки громаді та місцевій владі за їхню активну позицію у вирішенні питання щодо реконструкції існуючих будівель середньої школи під дитячий садок.

«Саме завдяки бажанню громади Нового Яричева та наполегливості місцевої влади із обласного бюджету виділили 900 тисяч гривень для створення цього дошкільного закладу», – додав очільник області.

Олег Синютка також зазначив, що забезпечення дітей якісними умовами виховання та навчання сьогодні є серед пріоритетів державної політики та перебуває на особливому контролі облдержадміністрації.

Варто зазначити, що загалом на реконструкцію об’єкта витратили майже 6,5 млн грн: 4,5 млн грн – кошти Державного фонду регіонального розвитку, 900 тис. грн надійшло з обласного бюджету, а ще майже 1,1 млн грн – кошти бюджету селища.

За ці гроші вдалося створити всі умови для навчання та виховання дітей дошкільного віку, а саме: просторі групові приміщення, спальні кімнати, кабінети, харчоблок, санітарно-гігієнічні кімнати. Заклад забезпечено холодною та гарячою протічною водою. Обладнано також сучасні ігрові майданчики.

Довідка:

В смт Новий Яричів мешкає близько 3 тис. людей. Там вже є один дитячий садок на вулиці Короткій, 2, який відвідує 74 дитини.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Дрогобиччині відкрили ще один дитячий садок (фото) На Дрогобиччині відкрили ще один дитячий садок (фото) Опубліковано: Вівторок, 04 жовтня 2016 1 жовтня жителям села Довге Гірське Дрогобицького району запам’ятається не лише як гарний сонячний осінній день, але і як день відкриття дитячого садка. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітлахів та їх батьків. Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією...

Переглядів: 1772 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Цьогоріч у Великому Любіні відкриють новий садок на 150 місць Цьогоріч у Великому Любіні відкриють новий садок на 150 місць Опубліковано: Понеділок, 06 квітня 2020 Одним із базових принципів Нової української школи є безперервність освіти. Це означає, що освітній процес починається від народження і триває пожиттєво. Водночас, держава визнає, що базовими етапами фізичного, психічного та соціального становлення особистості дитини є вік немовляти (до року), ранній...

Переглядів: 4230 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook