Період публікації:

від

до

Категорія:

Підсумки Тижня циклової комісії загальноосвітніх дисциплін у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (фото)

Опубліковано: Вівторок, 17 травня 2016 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права завершився Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін.

Зазначимо, що циклова комісія загальноосвітніх дисциплін працює з 1994 року. Очолює циклову комісію Маньків Олена. Серед предметів, які опановують студенти, – математика та вища математика, хімія, біохімія, санітарія та гігієна, фізика, астрономія, географія, екологія, мікробіологія та інші.

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін впроваджують інноваційні методи навчання, використовуючи комп’ютерні програми для унаочнення та покращання ефективності вивчення матеріалу, що забезпечує якісну освіту студентів.

Для підвищення науково-практичного рівня знань студентів у цикловій комісії щорічно, починаючи з 2000 року, проводяться науково-пошукові конференції та семінари, на яких відбувається поглиблене пізнання з дисциплін циклу, організовуються предметні олімпіади, відбуваються виставки творчих робіт, видаються наукові статті, методичні розробки, навчальні програми.

Під час проведення заходу проводились екскурсії в Львівський ботанічний сад, яку організували викладачі Маньків Олена та Герчаківська Ірина зі студентами І курсу спеціальності «Правознавство» .Чудові аромати весни та неймовірна краса природи чарували своїх гостей. Ідея створення ботанічного саду була ще за часів Австрійської імперії. Сучасний ботанічний сад є однією із найкрасивіших місцин Львова, де зібрано багату колекцію світової флори. Студенти з надзвичайною цікавістю слухали розповідь екскурсовода, гуляли бузковими алейками та поетичними стежками, милувалися екзотичними рослинами.

Також була проведена студентська науково-практична конференція в якій взяли участь студенти всіх спеціальностей навчального закладу, а керівниками були викладачі циклової комісії, а саме: Маньків Олена, Насвіт Ігор, Шувар Оксана, Плугіна Людмила, Герчаківська Ірина, Трач Ольга та інші.

Доповіді студентів були актуальними, змістовними, цікавими, з використанням міжпредметних зв’язків.

Також було проведено різноманітні пізнавально-інтелектуальні та математично-фізичні заходи. Організаторами науковий заходів були Маньків Олена, Голод Василь, Герчаківська Ірина та інші.

Студенти ІІ курсу на основі базової загальної середньої освіти спеціальності «Розробка програмного забезпечення» переглянули науково-популярний фільми «Дзвони Чорнобиля» про наслідки екологічної катастрофи та її вплив на довкілля. Неможливо оминути увагою тридцяту річницю з дня страшної катастрофи, не згадати тих, хто віддав своє життя заради майбутнього покоління українських людей…

Протягом тижня студенти, викладачі та гості коледжу мали можливість оглянути та оцінити яскраві студентські фотороботи на тему: «Весняний Львів очима наших студентів», студентські роботи «Весна іде…», стіннівки на теми: «Природа рідного краю», «Читаємо упаковку», вироби із вторинної сировини: «Друге життя …». Студенти проявили неабияку фантазію і талант при виготовленні незвичних виробів.

Адміністрація коледжу нагородила грамотами та подяками студентів та викладачів.

Матеріал підготував Михайло Голубка, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшов Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення». Голова циклової комісії Світлана Івасечко та викладачі циклової комісії Віра Варгас, Ярослав Костів, Марія Канафоцька, Оксана Кашуба, Михайло Скубій, Леонід Блонський...

Переглядів: 602 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення (фото) Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення (фото) Опубліковано: П`ятниця, 15 квітня 2016 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення. Розпочали тиждень з огляду-конкурсу стінгазет на теми: «Комп’ютерні технології в майбутньому» та «Комп’ютерні технології в моїй спеціальності». Проведена науково-практична...

Переглядів: 5971 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook