Період публікації:

від

до

Категорія:

В Жовкві відбулося молодіжно-спортивне свято з нагоди Свята Героїв (фото)

Опубліковано: Вівторок, 24 травня 2016 

min
max

З метою належного відзначення Свята Героїв, виховання патріотизму, національної гідності та поваги до знакових подій української історії, пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до занять спортом 19 травня в м. Жовкві на стадіоні «Розточчя» відбулася військово-патріотична гра «Сокіл» з нагоди Свята Героїв.

Загальне керівництво проведенням свята здійснював оргкомітет, до якого ввійшли: відділ освіти, сектор молоді та спорту, відділ культури та туризму РДА та УДЮС та МК. Безпосереднє проведення спортивних змагань покладалося на головну суддівську колегію, затверджену організаторами. Команди до змагань готовили вчителі предмету «Захист Вітчизни» та фізичної культури.

Участь у змаганнях взяли 12 команд учнів ЗОШ району.

Програма змагань включала: конкурси «Рятівник», «Військовий впоряд» та «Смуга перешкод», а також строєм та з піснею, стрільбу з пневматичної гвинтівки, перетягування линви, підтягування на перекладині – склад команди – 1особа.

Переможці в командному заліку визначалися за найбільшою кількістю набраних очок, ними стали: І місце – ЗОШ № 1 м. Жовква; ІІ місце – ЗОШ № 2 м. Жовква; ІІІ місце – Магерівська ЗОШ.

Учасників змагань привітали керівник відділу освіти Михайло Коваль та завідувач сектору молоді та спорту Ольга Калиновська. Вони нагородили переможців та призерів змагань перехідним Кубком та дипломами, солодощами від організаторів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 17 жовтня у департаменті освіти і науки ЛОДА відбулась нарада для заступників директорів з НВР закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Львівщини щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Присутніми були представники від...

Переглядів: 1331 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 15 червня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося урочисте закриття ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). За результатами змагань, переможцями цьогорічної...

Переглядів: 1341 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook