Період публікації:

від

до

Категорія:

«Караоке – 2016» (фото)

Опубліковано: Четвер, 26 травня 2016 

min
max

24 травня на площі біля пам’ятника Степану Бандері позашкільним закладом освіти Львівським державним Будинком техніки за підтримки Львівського ПЛЗТ проведено пісенний конкурс патріотичної пісні.

Мета заходу: відзначення Свята Героїв, вшанування борців за волю України – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Січових стрільців, вояків армії УНР, УПА, діячів ОУН, тепер – Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО та залучення юних талантів до участі в національно-культурному відродженні України.

У конкурсі взяли участь п'ять професійно-технічних навчальних закладів міста Львова, а саме:

  • Міжрегіональний центр ПТО ХМД: Герляк Мар’яна, Шайнога Олена, Цимбаліста Василина;
  • ВПУ № 29: Брасюк Олена, Придрик Павло;
  • Львівський ПЛЗТ: Намастирник Ірина, Петрина Микола, Куса Софія, Кітраль Ольга;
  • Львівське ВПУ ТСП: Шіман Аліна, Звір Іван;
  • Львівське ВПХУ: Карсанова Ірина.

Яскравими та цікавими були виступи учасників відбіркового туру. У їхньому виконанні прозвучала повстанська пісня «Лента за лентою». Саме з цією піснею на устах йшли до бою загони УПА, її співали у часи національного відродження 1980-1990-х років, її люблять і сьогодні. В основному етапі змагань конкурсанти виконували пісні: «Червона рута», «Балада про повстанця», «Балада про мальви», «Не спи, моя рідна земля», «Як у нас на Україні» та інші композиції, а у фіналі за власним вподобанням заспівали одну з пісень патріотичного спрямування. Святкова атмосфера, творче піднесення та музичний хист зробили пісенний конкурс «Караоке» справжнім творчим змаганням. Приємно відзначити те, що учасниками дійства стали справді талановиті виконавці з числа учнівської молоді.

Завершилося свято перемогою учениці Львівського ПЛЗТ Намастирник Ірини з піснею «Це мій рідний край». Друге місце здобув Придрик Павло – учень ВПУ № 29, на третьому місці – учениця Львівського ВПХУ Карсанова Ірина. Переможниця пісенного конкурсу нагороджена футболкою з логотипом заходу, а учасники отримали подарунки та грамоти управління ПТО за активну участь у заході.

Розважальний конкурс «Караоке – 2016» дав можливість оцінити пісенні, вокальні, артистичні здібності учнівської молоді. Стихли останні музичні акорди, учнівське життя продовжується звичною стежиною навчання. Для всіх представників навчальних закладів, які брали участь, подія стала ще одним заходом молодіжного дозвілля. Розвиваючи проект, організатори – педагогічні працівники Будинку техніки – прагнули викликати зацікавленість юних обдарувань до пісенної патріотичної спадщини, особисте бажання взяти участь у заході та продовжувати свій діалог з молоддю НЗ ПТО Львівщини. Висловлюємо щиру подяку адміністрації Львівського ПЛЗТ за допомогу у проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 Червня 2017 15 червня Львівським державним Будинком техніки на базі Львівського вищого професійного художнього училища проведено інтелектуальні змагання з гри «Що? Де? Коли?» серед педагогічних працівників профтехосвіти. У змаганнях взяли участь 14 команд навчальних закладів міста Львова та області. Інтелектуальні...

Переглядів: 1139 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львові відбувся фінал чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (фото) У Львові відбувся фінал чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 18 травня позашкільним закладом освіти – Львівським державним Будинком техніки – на базі Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу проведено фінальні змагання 18-го чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед учнівської молоді профтехосвіти Львівщини. У змаганнях взяли...

Переглядів: 862 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook