Період публікації:

від

до

Категорія:

Пройшли фінальні змагання з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (фото)

Опубліковано: Четвер, 26 травня 2016 

min
max

25 травня на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу позашкільним закладом освіти Львівським державним Будинком техніки проведено фінальні змагання 17-го чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед учнівської молоді профтехосвіти Львівщини.

Захід традиційно відбувається задля виявлення та підтримки обдарованої молоді, яка цікавиться інтелектуальною творчістю, розвитку комунікативних якостей та творчої діяльності молоді, поширення досвіду роботи кращих педагогічних працівників з питань організації інтелектуальної творчості в ПТНЗ Львівщини.

У змаганнях взяли участь 16 навчальних закладів міста Львова та області, а саме:

Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну

команда «Твікс»;

Міжрегіональне ВПУ автомобільного транспорту та будівництва

«Кімер»;

Львівське міжрегіональне ВПУ залізничного транспорту

«Експрес»;

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

«Фаворит»;

Львівське вище художнє професійне училище

«Ідея»;

ВПУ № 19 м. Дрогобича

«Белатрікс»;

ВПУ № 71 м. Кам’янки-Бузької

«Всесвіт»;

Львівське ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій

«Феміда»;

Львівське ВПУ побутового обслуговування

«Вектор+»;

Львівське ВПУ харчових технологій

«Галицькі леви»;

Погірцівське ВПУ

«Фортуна»;

Новояворівське ВПУ

«Brainstorm»;

Червоненське ВПУ

«Інь-янь»;

Львівський ПЛ залізничного транспорту

«Експрес»;

Новороздільський ПЛ будівництва та побуту

«Оптиміст»;

ХПТУ ім. Й.П. Станька, смт Івано-Франкове

«Розум-сила».

Змагання пройшли цікаво та насичено, учасники спробували свої сили у вирішенні цікавих та нелегких завдань, логічно вираховували відповіді, вибираючи з кількох варіантів єдиний правильний.

Перемогла команда «Розум-сила» ХПТУ ім. Й.П. Станька, друге місце здобула команда «Ідея» Львівського вищого художнього професійного училища, третє – команда «Галицькі леви» Львівського ВПУ харчових технологій, на четвертому місці – команда «Brainstorm» Новояворівського ВПУ.

Організатори вручили призерам медалі, пам'ятні Кубки – сови та енциклопедичну літературу з історії та культури України. Усі учасники свята були відзначені грамотами та солодкими подарунками, які підготували Львівське ВПУ торгівлі та сфери послуг, Львівське ВПУ харчових технологій та ВПУ № 29 м. Львова.

Інтелектуальна гра «Брейн-ринг» – це джерело знань і радості, задоволення від інтелектуальних баталій, де можна проявити свої інтелектуальні здібності і одночасно відпочити у компанії однолітків та отримати багато позитивних вражень.

Організатори висловлюють щиру подяку адміністрації та працівникам Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу за плідну співпрацю та допомогу в проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбувся фінал чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (фото) У Львові відбувся фінал чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 18 травня позашкільним закладом освіти – Львівським державним Будинком техніки – на базі Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу проведено фінальні змагання 18-го чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед учнівської молоді профтехосвіти Львівщини. У змаганнях взяли...

Переглядів: 862 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Фіналістом стає команда «Фаворит» Фіналістом стає команда «Фаворит» Опубліковано: Середа, 18 грудня 2019 11 грудня на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулись територіальні змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». У змаганнях взяли участь заклади професійної (професійно-технічної) освіти м. Львова згідно графіку. Учасники продемонстрували...

Переглядів: 821 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook