Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники олімпіади з економічних дисциплін (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 травня 2016 

min
max

25 травня на базі економічного факультету Львівського національного аграрного університету (ЛНАУ) відбулася Університетська студентська олімпіади з економічних дисциплін між студентами коледжів Західного регіону України.

В олімпіаді взяли участь понад 60 студентів. Львівський кооперативний коледж економіки і права представляли студенти спеціальності «Фінанси та кредит», які гідно презентували свій навчальний заклад.

До учасників олімпіади з вітальним словом звернувся ректор ВНЗ, академік НААН України Володимир Снітинський, який відзначив необхідність розширення можливостей студентів отримувати сучасні знання і набувати актуальні практичні навички з обраних спеціальностей. Про історію розвитку економічного факультету, його досягнення і перспективи подальшого розвитку розповів декан факультету, в.о. професора Ярослав Янишин. Зокрема, було відзначено давні традиції підготовки фахівців економічного профілю на факультеті, міжнародне співробітництво викладачів факультету із ВНЗ Європи, можливості студентів проходити практику у країнах Центральної і Північної Європи, компактність розміщення навчальних корпусів і студентських гуртожитків, добрий розвиток інфраструктури відпочинку, фізичного і духовного розвитку студентів.

З організаційними питаннями проведення олімпіади ознайомила заступник економічного факультету, доцент Галина Брик.

Олімпіада була проведена у формі комп’ютерного тестування з таких економічних дисциплін: «Економіка підприємства», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Економічна теорія», «Менеджмент», «Маркетинг». В рамках проведення олімпіади викладачі і студенти коледжу ознайомилися із матеріально-технічною базою ВНЗ, а також були проведені екскурсії в музей історії ЛНАУ, музей Степана Бандери, музей професора Євгена Храпливого. Безпосереднє кураторство над студентами Львівського кооперативного коледжу економіки і права здійснювали викладачі кафедри економіки (завкафедри, д.е.н., професор Георгій Черевко, доценти кафедри Іван Гавука, Кароліна Руліцька, Світлана Яків, Наталя Павленщик, Галина Іваниська, Ірина Щербата, Роман Дудяк).

Під час проведення студентської олімпіади викладачі-керівники студентів-учасників також навчалися на семінарі, тема якого була: Panteon Farming ERP для навчального процесу ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Семінар проводила представник в Україні Христина Кузнецова за підтримки організаторів вишу. По закінченні семінару кожен викладач наукового заходу отримав Сертифікат.

Загалом під час олімпіади панували робочий настрій, доброзичлива атмосфера і дух змагальності в досягненні добрих результатів.

Прикладом може слугувати те, що за результатами олімпіади студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права були відзначені: Сніжана Ярецька отримала Диплом першого ступеня, Олеся Юрчик – Грамоту у номінації «За системність мислення», Роман Батюк – Грамоту у номінації «За фундаментальні знання», а керівник Михайло Голубка – Подяку за підготовку студентів до олімпіади та хороші знання своїх підлеглих.

Університетська студентська олімпіада з економічних дисциплін між студентами коледжів Західного регіону України завершилася колективним фото напам’ять.

За інформацією прес-секретаря з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців олімпіади з економічних дисциплін (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців олімпіади з економічних дисциплін (фото) Опубліковано: Понеділок, 29 травня 2017 Нещодавно на базі Львівського національного аграрного університету пройшла Університетська олімпіада з економічних дисциплін серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Західного регіону України. В олімпіаді взяли участь представники 19 коледжів, загалом понад 90 студентів. Із вітальним словом від імені ректорату...

Переглядів: 670 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники обласної олімпіади з світової літератури Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники обласної олімпіади з світової літератури Опубліковано: П`ятниця, 29 квітня 2016 27 квітня студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права групи КТ-ТМ-15 Жезло Лілія, Викоцька Марта, Остапенко Тетяна взяли участь в ХХІ обласній олімпіаді з світової літератури, яка проходила у Львівському коледжі легкої промисловості Київського національного університету технологій та...

Переглядів: 4418 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook