Період публікації:

від

до

Категорія:

Мультиплікація досвіду з удосконалення професій «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 травня 2016 

min
max

Упродовж 23-27 травня на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» відбулася серія семінарів-практикумів з удосконалення професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» за участю німецьких партнерів.

Учасниками навчань були викладачі спецдисциплін будівельного профілю та майстри виробничого навчання Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну та Вищого професійно-художнього училища № 5 м. Вінниці.

Чергова зустріч колег із Львова, Києва та Вінниці позначилась оволодінням теоретичними та практичними знаннями та вміннями, передбаченими Модулем IV узгодженої програми.

Представники Вінниці (Пеньковий Андрій, Романенко Наталія, Муравко Олена, Бурак Леонід) та Києва (Поп’юк Михайло, Малець Наталія, Шимко Тетяна, Нечитайленко Сергій) під керівництвом та чіткою координацією навчання менеджера проекту Ґергарда Блессінга, асистента менеджера проекту Гізели Блессінг, викладача спецдисциплін та відповідальної за мультиплікаційні навчальні заходи Тамари Федечко (ЛВПХУ), майстром виробничого навчання ЛВПХУ Ярослава Бачинського здобули навички із розробки проекту кольорового опорядження, виготовлення гіпсокартонної конструкції, підготовки основи до опорядження, виготовлення шаблонів, опорядження карнизами, шпалерами та декоративними техніками тощо. Учасники семінарів, після проведення підсумків, отримали сертифікати про проходження курсу.

Матеріали підготувала Діана Киричук

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Обмін досвідом при підготовці та реалізації грантових проектів Обмін досвідом при підготовці та реалізації грантових проектів Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 30 вересня учасники проекту Центру вітражного мистецтва були запрошені на семінар-практикум «Проектний підхід та інновації в контексті інтеграції до європейського простору». Від навчального закладу ДНЗ «Львівське ВПХУ» було делеговано трьох учасників: Надію Іванівну Луб (голову профспілки закладу), Ігоря...

Переглядів: 717 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО м. Червонограда Семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО м. Червонограда Опубліковано: Четвер, 03 жовтня 2019 26 вересня на базі ЧЗШ № 1 відбувся семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО «Робота практичного психолога та соціального педагога в системно-сімейному підході». У ході методичного заходу фахівці психологічної служби опрацювали ключові ідеї системного консультування, розглянули...

Переглядів: 642 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook