26-28 травня 2016 у Львові відбувся Всеукраїнський кулінарний конкурс «Дні Української кухні - 2016». Конкурс є одним із провідних національних кулінарних фестивалів організованих, Асоціацією кулінарів «ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА».
Представники ДНЗ «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг» брали участь у різноманітних професійних конкурсах, де мали змогу показати фахову майстерність, вести живий діалог, котрий надає поштовх до професійного зростання.
Метою участі в даному конкурсі було розширення теоретичних і практичних знань учасників.
У конкурсі взяли участь учні I-III курсів, які навчаються за професією «Майстер ресторанного обслуговування», «Офіціант, бармен, кухар».
Конкурсанти проявили себе у номінаціях:
Опалка Христина (майстер в/н Січиокно Г.І.): салат або традиційна холодна закуска;
Висоцький Володимир (майстер в/н Теравська С.І.): основна страва риба;
Кірик Сергій (майстер в/н Матківська Н.Я.): основна страва (галицька кухня).
Страви були вишукані, смачні, красиві. У руках учнів вони перетворились на шедеври кулінарного мистецтва.
У кожній номінації учасники здобули срібні медалі. Вітаємо переможців!
Бажаємо успіхів та подальшого професійного зростання!
Немає коментарів