26-28 травня в приміщенні виставкового залу аеропорту Львів відбувся ІІІ міжнародний форум AGROPORT WEST LVIV 2016. Під час проведення міжнародного форуму проводився ІІ-й національний кулінарний конкурс, учасниками якого були учні третього курсу Львівського ВПУ харчових технологій Кушнір Василь та Королишин Микола, під керівництвом майстра виробничого навчання Марії Колотило. Конкурсанти брали участь в двох номінаціях – основна страва – риба; та гарячі закуски, салати. Кушнір В готував гарячу закуску « салат український з печінкою», Королишин М готував основну страву «форель на гарбузовій подушці» . Міжнародне журі конкурсу під головуванням ректора Академії Готельного Бізнесу і Громадського Харчування в Познані п. Романа- Давида Тойбера нагородило срібною медаллю Василя Кушніра. Суддями відзначено креативність страви, національні інгредієнти та презентацію. Міжнародні експерти високо оцінили підготовку конкурсантів з ЛВПУХТ які змагалися на рівні з професійними шеф – кухарями відомих ресторанів України, серед яких були і колишні випускники училища.
Немає коментарів