Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі та студенти Львівської політехніки взяли участь у парламентських слуханнях (фото)

Опубліковано: Середа, 15 Червня 2016 

min
max

Днями у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання на тему «Транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів України». Серед активних учасників обговорення були викладачі та студенти навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

Ініціатором проведення слухань була народний депутат України, голова підкомітету регіонального розвитку і транскордонного співробітництва між Україною та країнами ЄС Комітету з питань європейської інтеграції парламенту України Оксана Юринець. Головувала на засіданні Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Учасники слухань обговорили низку важливих і актуальних питань розвитку транскордонного співробітництва, підвищення конкурентоспроможності регіонів, прискорення євроінтеграційних процесів та наближення рівня життя населення прикордонних регіонів до європейського.

Делегацію львів'ян очолював директор Інституту, відомий український економіст, професор Олег Кузьмін, який виступив на парламентських слуханнях із доповіддю. Він, зокрема, торкнувся проблем, пов'язаних із нинішнім недостатнім рівнем ефективності транскордонного співробітництва з українського боку, наголосив на важливості участі підприємств Західного регіону у цих процесах. Доповідач також наголосив на необхідності дозволити реєстрацію іноземних та вітчизняних інвестицій безпосередньо у транскордонних компаніях, доцільності створення додаткових митних переходів та переїздів тощо.

Активну участь у парламентських слуханнях взяли також завідувачі кафедр зовнішньоекономічної та митної діяльності професор Ольга Мельник та менеджменту і міжнародного підприємництва професор Ольга Пирог, а також члени делегації Львівської політехніки – студенти Інституту економіки та менеджменту.

За інформацією прес-служби Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі есе «Євроінтеграція: сила можливостей» Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі есе «Євроінтеграція: сила можливостей» Опубліковано: Вівторок, 08 січня 2019 Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі есе «Євроінтеграція: сила можливостей» до Дня Соборності України. Конкурс проводиться за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Печерському районному...

Переглядів: 1054 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Студент Львівського кооперативного коледжу – учасник Всеукраїнської науково-практичної конференції Студент Львівського кооперативного коледжу – учасник Всеукраїнської науково-практичної конференції Опубліковано: Субота, 29 грудня 2018 Нещодавно на базі Торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету відбулася І Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку торгівлі в умовах євроінтеграції». Мета конференції: пошук рішень з актуальних...

Переглядів: 1001 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook