Період публікації:

від

до

Категорія:

Дзюдоїсти Львівського національного університету імені Івана Франка – чемпіони Універсіади Львівщини (фото)

Опубліковано: Вівторок, 12 липня 2016 

min
max

Одним із останніх видів змагань «Універсіади Львівщини – 2016», який відбувався до початку канікулярного періоду, було дзюдо. Студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації боролись за першість у Палаці спорту Національного університету «Львівська політехніка». Традиційно, організаторами змагань виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт.

Понад 130 учасників показували свою майстерність та визначали кращих серед чоловіків та жінок. Участь взяли команди п’яти вищих навчальних закладів, а саме збірні Львівського національного університету ім. Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького та Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

Перед початком змагань відбулась церемонія урочистого відкриття, в межах якої з побажаннями вдалих виступів до спортсменів звернулися начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович та заслужений тренер України, головний суддя змагань Андрій Надопта.

І хоча у змаганнях серед чоловіків перше місце виборола команда Львівського державного університету фізичної культури, перемогу у загальнокомандному заліку здобула збірна Львівського національного університету ім.  вана Франка, яка перемогла серед жінок, а також непогано виступила у чоловічих сутичках.

У підсумку трійка лідерів у загальнокомандному заліку виглядає наступним чином:

  • I місце – Львівський національний університет ім. Івана Франка з результатом 807 очок;
  • II місце – Львівський державний університет фізичної культури – 795 очок;
  • ІІІ місце – Національний університет «Львівська політехніка» – 690 очок.

Високе місце ЛНУ імені Івана Франка стало можливим завдяки участі у змаганнях студентки даного вишу, чемпіонки України, призера Чемпіонатів світу та Європи Василини Кириченко.

Переможці та призери змагань нагородженні грамотами.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1226 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Відбулася «Універсіада Львівщини – 2016» з веслування на байдарках і каное серед студентів (фото) Відбулася «Універсіада Львівщини – 2016» з веслування на байдарках і каное серед студентів (фото) Опубліковано: Вівторок, 12 липня 2016 Нещодавно відбувся обласний чемпіонат з веслування на байдарках і каное «Універсіади Львівщини – 2016» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Змагання традиційно проходили на веслувально-спортивній базі Львівського обласного відділення Комітету з ФВС Міністерства освіти...

Переглядів: 3152 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook