Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародний спортивний фестиваль Капошвар

Опубліковано: Середа, 03 серпня 2016 

min
max

Юні спортсмени Львівщини успішно виступили в ХІІ Міжнародному спортивному фестивалі з ігрових видів спорту

 

         Наприкінці липня в угорському місті Капошвар відбувся традиційний ХІІ Міжнародний спортивний фестиваль з ігрових видів спорту, а саме з: гандболу, футболу, волейболу та баскетболу – «Youth Festival – 2016». На цих цікавих дитячих змаганнях зібралося 4 500 учасників з понад 30 країн світу. У змаганнях з баскетболу у віковій категорії U-12 Україну представляла команда з міста Дрогобича, а у віковій групі U-14 - команда Львівської обласної ДЮСШ.

         За традицією усі учасники змагань з символікою своїх країн пройшли парадом вулицями міста до головного стадіону Капошвару, де відбулося урочисте відкриття фестивалю, а після цього футбольний матч між збірними Угорщини та Англії (U-16).

         В баскетбольному турнірі серед юнаків вікової групи U-14 змагалися 8 команд, які представляли Голландію, Угорщину, Індію та Україну. Команда Львівської ОДЮСШ (тренер Любов Ковач) упродовж групових та попередніх раундів впевнено перемогла своїх закордонних суперників, а у фінальній грі здобула золоті нагороди в матчі зі своїми закарпатськими друзями з м. Ужгорода.

         Команда з Дрогобича також з перших днів була налаштована на серйозну боротьбу, адже в підгрупі були команди з Тайваню, Єгипту, сильні дружини з Угорщини, Голландії, Білорусі, Індії, та Словаччини. Юні дрогобицькі спортсмени, пройшовши групову стадію, перемогли в чвертьфіналі та серед 14-ти команд посіли третє місце, пропустивши вперед юних баскетболістів з Ужгорода та господарів фестивалю – угорців. «Це прекрасна нагода перевірити свої сили на такому високому рівні, навчитися розподіляти свої сили упродовж усього турніру. Дуже вдячний батькам за підтримку, розуміння та фінансову підтримку», - розповів тренер дрогобичан Сергій Самойлик.

         Отож дрогобицькі баскетболісти привезли додому бронзові нагороди міжнародного спортивного фестивалю в Угорщині, а команда Львівської ОДЮСШ виборола перше місце!

         Організатори «Youth Festival – 2016» надали можливість усім учасникам безкоштовно відвідати місцевий аквапарк, львівські та дрогобицькі юні баскетболісти побували на екскурсії в Будапешті, відвідали озеро Балатон, мала місце цікава культурна програма, концерти, конкурси у спеціально створеному спортивному центрі в центральній частині міста. А нові знайомства з однолітками з інших країн залишили в дітей Львівщини чудові спогади про дружню атмосферу спортивного фестивалю.

Немає коментарів

Схожі статті:

Двоє спортсменів Львівщини боротимуться за медалі XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю Двоє спортсменів Львівщини боротимуться за медалі XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю Опубліковано: П`ятниця, 21 липня 2017 З 23 до 30 липня в угорському Дьорі відбудеться XIV літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль (ЄЮОФ), який збере 2 500 найсильніших атлетів віком від 14 до 18 років з 50 країн континенту. 44 українці вестимуть боротьбу за нагороди у 6 з 10 видів спорту: легкій атлетиці, дзюдо, плаванні, спортивній...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1048 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook