Період публікації:

від

до

Категорія:

У Трускавці відбулося спільне засідання міського методичного об’єднання вчителів фізичної культури та тренерів ДЮСК «Спортовець» (фото)

Опубліковано: Середа, 31 серпня 2016 

min
max

У вівторок, 30 серпня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» проведено спільне засідання міського методичного об’єднання вчителів фізичної культури та тренерів ДЮСК.

На порядку денному розглядалися питання активізації спортивно-масової роботи у середніх загальноосвітніх закладах міста, співпраця шкіл і ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»; проведено аналіз виступу команд школярів на обласних змаганнях та узгоджено план спортивних змагань у 2016-2017 навчальному році, зокрема заходів до Олімпійського тижня з 10 по 20 вересня ц.р.; дотримання вимог з техніки безпеки під час проведення занять та вимог Міністерства освіти України щодо викладання фізичної культури у 2016-2017 н.р.

Під час проведення засідання голова методичного об’єднання вчителів фізичної культури Олег Оринич звернув увагу на доцільність раціональних термінів проведення спартакіади школярів м. Трускавця. У свою чергу, директор ДЮСК «Спортовець» Любомир Мацькович наголосив на необхідності підвищення результативності спортивних показників та рекомендував присутнім активніше висвітлювати роботу з фізичного виховання школярів у засобах масової інформації (Інтернет, соцмережі, сайти навчальних закладів і т.п.).

Після завершення роботи спільного засідання вчителів та тренерів було проведено майстер-клас із впровадження нових методик навчання плаванню на уроках фізичної культури (тренер відділення плавання Андрій Жгута), на якому було адаптовано методику Дениса Силантьєва до шкільної програми та на практиці продемонстровано її застосування з вихованцями ДЮСК «Спортовець».

Матеріал підготував Ігор Гургула, заступник директора ДЮСК «Спортовець»

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу – учасник науково-практичної конференції «Фізична культура і спорт: досвід і перспективи» Викладач Львівського кооперативного коледжу – учасник науково-практичної конференції «Фізична культура і спорт: досвід і перспективи» Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 Нещодавно у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура і спорт: досвід і перспективи». Захід присвячений обговоренню та визначенню головних напрямків удосконалення фізичної культури і спорту, наукових досліджень...

Переглядів: 525 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Про ІІ етап обласного конкурсу «Учитель року – 2018" у номінації "Фізична культура" Про ІІ етап обласного конкурсу «Учитель року – 2018" у номінації "Фізична культура" Опубліковано: Четвер, 15 лютого 2018 06.02. 2018 р. на базі Пустомитівської СЗШ № 2 (директор Мадай І.Б) відбувся ІІ етап обласного конкурсу «Учитель року – 2018 у номінації: фізична культура». Програма ІІ етапу складалася із двох конкурсних випробувань: навчального проекту та методичного практикуму. Учасники мали можливість під час...

Переглядів: 633 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook