Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладач Львівського кооперативного коледжу – учасник науково-практичної конференції «Фізична культура і спорт: досвід і перспективи»

Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 

min
max

Нещодавно у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура і спорт: досвід і перспективи».

Захід присвячений обговоренню та визначенню головних напрямків удосконалення фізичної культури і спорту, наукових досліджень у сфері фізичної культури і спорту, встановленню творчих контактів між науковцями різних країн та обміну науковими досягненнями.

У конференції взяли участь понад 250 науковців із 12 країн-учасниць, а саме: США, Молдови, Іспанії, Ізраїлю, Румунії, Болгарії, Німеччини, Італії, Індії, Ірландії, Грузії та України. Понад 40 науковців, докторів наук, професорів, доцентів взяли участь у пленарному та секційних засіданнях.

ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» представив з доповіддю викладач циклової комісії фізичного виховання Андрій Соломонко.

Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: олімпійський та професійний спорт, олімпійська освіта, інноваційні технології у фізичній культурі і спорті, фізичне виховання різних груп населення, сучасні підходи до організації та змісту навчально-виховного процесу майбутніх фахівців з фізичної культури, спорту та фізичної терапії, ерготерапії, психологічні та історичні аспекти фізичної культури і спорту, науково-методичні основи здоров’я людини, рекреації та фітнесу, сучасний стан фізичної терапії: участь і місце фізичного терапевта та ерготерапевта у комплексному наданні медичних послуг, актуальні питання теоретичної та практичної підготовки фахівців з фізичної терапії, ерготерапії, проблеми формування здорового способу життя та безпеки життєдіяльності, міжнародні аспекти безпеки життєдіяльності та обороноздатності.

Формат конференції дозволив усім учасникам обмінятися думками та отримали корисні поради щодо проведення подальших досліджень.

За результатами конференції було видано Збірник наукових праць, матеріали конференції розіслані до бібліотек університетів України, а після підведення підсумків конференції учасники отримали сертифікати.

Окрім цього, організатори конференції організували для учасників екскурсію центральною частиною міста Чернівці, Резиденцією митрополитів Буковини і Далмації, до Хотинської фортеці.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1523 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі». Участь в конференції...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook