Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулися урочистості з нагоди Дня знань (фото)

Опубліковано: Понеділок, 05 вересня 2016 

min
max

У День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права розпочались урочистості, зазвучав гімн і всі присутні стали струнко та співали його, тримаючи руку на серці. З вступним словом виступила директор коледжу Наталія Павлівна Зубко, яка сказала напутнє слово першокурсникам та привітала усіх присутніх з початком нового навчального року.

Ведучою свята була голова студентського самоврядування Зоряна Стецина.

Духовний наставник отець Ігор Дмитерко помолився за колектив та студентів, за мир в Україні. Освятив присутніх і благословив студентів та викладачів на успішний навчальний рік. Під звуки урочистого маршу винесли прапори студенти першого курсу Михайло Голубка та Назар Муравецький, клятву виголосила Марта Фера, студентський квиток та ключ знань отримали представники перших курсів Петро Маньків і Марта Проць. Привітати колектив та першокурсників завітали завідувач сектору організаційно-кооперативної роботи кадрової політики та освіти Львівської спілки споживчих товариств України Зіновій Мирославович Лешик та Лідія Володимирівна Ільків – учасник бойових дій, яка відзначена багатьма нагородами, а саме: «За відданість справі», «За оборону рідної держави», «За збереження національних традицій», «За відродження України».

Хвилиною мовчання згадали про студентів коледжу та інших захисників, які загинули за неньку-Україну, за наше чисте небо, за наш спокій.

Старшокурсники коледжу під керівництвом Романа Голиша та Ігоря Бішка привітали гостей флеш-мобом з елементами народної вишивки, під назвою «Моя Україна понад усе». Радували серце Дарина та Ірина Бобко українськими-патріотичними піснями.

Також до привітань долучились голова та правління Львівської облспоживспілки, заступники директора, завідуючі відділень, Голова об’єднаного профкому, куратори та батьки.

Студенти навчального закладу вшанували та поклали квіти біля пам'ятників Івана Франка та Михайла Грушевського. Ми повинні пам’ятати слова Івана Яковича Франка: «Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів. І се почуття не повинно у нас бути голою фразою, а мусить вести за собою практичні консеквенції. Ми повинні – всі без виїмка – поперед усього пізнати ту свою Україну, всю в її етнографічних межах, у її теперішнім культурнім стані, познайомитися з її природними засобами та громадськими болячками і засвоїти собі те знання твердо, до тої міри, щоб ми боліли кождим її частковим, локальним болем і радувалися кождим хоч і як дрібним та частковим її успіхом, а головно, щоб ми розуміли всі прояви її життя, щоб почували себе справді, практично частиною його».

Закінчилась посвята молитвою «Боже великий, єдиний...» та пролунав срібноголосий дзвоник, який покликав першокурсників на перше заняття «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України».

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Урочиста лінійка, присвячена Дню знань, відкрила новий навчальний рік у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Зі вступним словом виступила директор коледжу Наталія Зубко, яка привітала першокурсників з важливою подією в їх житті, сказала напутнє слово першокурсникам, побажала студентам...

Переглядів: 743 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась посвята в студентство (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась посвята в студентство (фото) Опубліковано: П`ятниця, 08 вересня 2017 З нагоди Дня знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права привітали першокурсників з важливою подією в їх житті. Розпочались урочистості, зазвучав гімн і всі присутні стали струнко та співали його, тримаючи руку на серці. З вступним словом виступила директор коледжу Наталія Зубко, яка...

Переглядів: 932 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook