Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнська програма освіти для демократичного громадянства «Демократична школа» запрошує

Опубліковано: П`ятниця, 30 вересня 2016 

min
max

Всеукраїнська програма освіти для демократичного громадянства «Демократична школа» запрошує зацікавлені школи до участі в другому циклі Програми.

40 відібраних шкільних команд у лютому-березні 2017 року пройдуть вступний тренінг з демократичного розвитку школи.

Після цього тренери Програми допоможуть здійснити оцінку потреб для демократичних змін у кожній школі та підтримають навчальні заклади у розробці та реалізації шкільних проектів упродовж 2017/2018 навчального року, а також сприятимуть налагодженню співпраці між школами із різних областей України.

Заявки на участь y Програмі приймаються до 23 год. 59 хв. 30 жовтня 2016 року. Заявку слід заповнити онлайн за адресою: https://goo.gl/forms/Hx2HZ8hgBr7FhH5o1.

Відібрані команди отримають запрошення до участі в Програмі 30 листопада 2016 року.

Всеукраїнська програма освіти для демократичного громадянства «Демократична школа»

Конкурс на участь у Національній мережі тренерів програми «Демократична школа» (заявка на участь у конкурсі: https://goo.gl/forms/N1t85fXqCLtm2IJI2)

Більше інформації про Програму можна знайти на сторінці Центру ім. Вергеланда: http://ukr.theewc.org/Content/What-we-do/Demokratichna-shkola та у Фeйсбуці: www.facebook.com/schoolsfordemocracy.

Немає коментарів

Схожі статті:

Освітянам пропонують реформувати навчальний заклад у програмі «Демократична школа» Освітянам пропонують реформувати навчальний заклад у програмі «Демократична школа» Опубліковано: Понеділок, 05 листопада 2018 Тренінги з демократичного розвитку, створення безпечного навчального середовища, взаємодія з громадою на засадах партнерства. Це та інше чекає на учасників програми «Демократична школа», долучитися до якої можуть школи з міст, сіл та об'єднаних територіальних громад. Прийом заявок на участь триватиме...

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

У Львові говорили про школу дієвої демократії У Львові говорили про школу дієвої демократії Опубліковано: Четвер, 27 вересня 2018 Сьогодні, 27 вересня, у Львові відбувся масштабний освітній захід – (не)Конференція «Нова українська школа – школа дієвої демократії». На захід завітали представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, експерти з освіти для демократичного громадянства (ОДГ) та освіти з прав...

Переглядів: 611 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook