Період публікації:

від

до

Категорія:

Як Галичани в футбол грали

Опубліковано: Понеділок, 03 жовтня 2016 

min
max

Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права, студенти Павло Задорожнюк (група Фн-Оц-Оа-16, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування») та Андрій Трофимлюк (ГРС(н)-16, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»), які грають в складі команди Львівського дитячо-юнацького футбольного клубу «Галичина», взяли участь у міжнародному турнірі з футболу, який проходив в Республіці Польща.

Тренер команди – Андрій Наконечний (в минулому був викладачем циклової комісії фізичного виховання коледжу).

За підтримки Європейської Унії команда Львівського дитячо-юнацького футбольногоклубу «Галичина» мали змогу провести ігри з командами Республіки Польщі ( fcMiluwka, cfc Ziwiec, fc Rekord (B.Biala)), в яких гідно представили Україну та відвідала міста країни Євросоюзу: Rybnik, Milówka, Bielsko-Biała та інші.

Загалом в коледжі на різних спеціальностях провчилось за період 2011-2016 років 15 вихованців клубу. На даний момент є 4 гравці і 2 гравці, які вже закінчили грати у клубі «Галичина».

Нещодавно Львівський дитячо-юнацький футбольний клуб «Галичина» відзначив 10 років з часу офіційного заснування. Засновником і Президентом клубу є Сергій Чуба. Команди ЛДЮФК «Галичина» всіх вікових категорій беруть участь у Чемпіонаті Львівської області, де постійно борються за високі місця. Щороку клуб має призерів у цих змаганнях, які неодноразово ставали чемпіонами області. Команди старших вікових груп беруть участь у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Окрім регіональних та всеукраїнських змагань, команди ЛДЮФК «Галичина» регулярно беруть участь у відомих міжнародних турнірах в країнах Європи, де також достойно представляють Україну, перемагаючи і здобуваючи призові місця. CFC «HALYCНYNA» вже відомий в Італії, Іспанії, Чехії, Франції, Словаччині, Данії, Фінляндії, Польщі, Німеччині, Угорщині та інших країнах, у яких довелось виступати.

Завданням ДЮФК «Галичина» є виховання професійних футболістів, при цьому забезпечивши всім учням клубу можливість рости здоровими, освіченими і порядними.

Участь у різноманітних турнірах та змаганнях у поєднанні з тренувальним процесом дає можливість юним футболістам вдосконалювати свою майстерність, розширювати світогляд, спілкуватися з однолітками з інших країн і завдяки цьому рости як у футбольному, так і у загальнолюдському плані.

Львівський кооперативний коледж економіки і права пишається своїми вихованцями, а директор коледжу Наталя Зубко вдячна клубу за розвиток дитячо-юнацького футболу на Львівщині та спортивну підготовку молоді.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 710 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook