Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівська політехніка – Еколенд: школа пізнання, радості, успіху (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 07 жовтня 2016 

min
max

Днями у Львові відбулося урочисте відкриття одного незвичайного навчального закладу – спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня «Освітній центр «Політехнік-Еколенд». Подібних навчально-оздоровчих закладів у столиці Галичини вже три. Їх творці вирішили втілити в життя модель безперервної освіти: Центр розвитку дитини – Початкова школа – Академічна гімназія – Національний університет «Львівська політехніка».

Навчально-виховний процес у центрі заснований на єдиній для вчителя та учня системі цілей і завдань навчання та виховання, які відповідають сучасним вимогам, індивідуальному підході до кожного школяра для уникнення перенавантаження та з врахуванням його особистих потреб, поєднанні традиційних та інноваційних методичних прийомах роботи для урізноманітнення форм проведення занять.

Окрім загальнообов'язкових предметів, у центрі «Політехнік-Еколенд» планується поглиблено вивчати англійську мову, проводити заняття з розвитку логічного і творчого мислення, музики і живопису, діятимуть факультативи з логіки, з дітьми спілкуватиметься психолог.

Навчально-оздоровча програма включає різноманітні гуртки, студії та секції, зокрема, тут працюватимуть школа мистецтв ЕкоАрт, вокальна та танцювальна студії, діти займатимуться хореографією, іноземними мовами, спортом. Навчальний заклад працюватиме повний день: з 09:00 і до 18:00. В одному класі навчатимуться не більше 16 дітей.

Створила цей напрочуд гарний дім для дітей відома львівська холдингова компанія «Екодім». Засновниця Еколенду Маріанна Ігнатенко розповідає: «Відкриваючи новий навчальний заклад, ми мали на меті представити широкій громадськості його широкі інноваційні можливості. Частина з цього реалізована в подібних центрах, що діють у в Шевченківському та Галицькому районах міста. Тепер ми маємо змогу це робити у новому сучасному приміщенні добудованої школи-садка в Сихівському районі».

Директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар'єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» доцент Олександр Захар'яш нагадав, що свого часу між «Еколендом», Львівською академічною гімназією та Львівською політехнікою була підписана угода про співпрацю. Нині вона успішно реалізується.

За інформацією прес-служби Національного університету «Львівська політехніка»

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Освітній центр «Політехнік-Еколенд» запрошує на День відкритих дверей Освітній центр «Політехнік-Еколенд» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Середа, 19 жовтня 2016 У суботу, 22 жовтня, початкова школа-освітній центр «Політехнік-Еколенд» запрошує дітей і батьків на День відкритих дверей. У програмі заходу: для батьків – презентація Освітнього центру «Політехнік-Еколенд» (початкова школа, дошкільна підготовка, дитячі гуртки, студії, секції); для дітей...

Переглядів: 1744 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

В Еколенді для дітей провели майстер-класи з писанкарства (фото) В Еколенді для дітей провели майстер-класи з писанкарства (фото) Опубліковано: П`ятниця, 29 квітня 2016 Уже традиційно щороку в початковій школі-освітньому центрі «Політехнік-Еколенд» напередодні Великодня проходять відкриті майстер-класи для дітей з писанкарства. Цього разу школярі й вихованці Еколенду та інші маленькі львів’яни, які долучилися до цих заходів, вчилися не лише робити традиційні писанки...

Переглядів: 4296 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook