Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень правових знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (фото)

Опубліковано: Четвер, 13 жовтня 2016 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права були організовані заходи, приурочені до Тижня правових знань, який присвячений професійному святу Дню юриста.

Метою проведення тижня циклової комісії правознавчих дисциплін є розвиток творчої активності, сприяє підвищенню у студентів рівня знань, зацікавленості у подальшому вивченні навчальних дисциплін, формування наукового світогляду у студентів, розуміння свого фаху, прояву творчих здібностей і, звичайно, вдосконалення науково-методичного рівня професійної майстерності викладачів.

Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін (голова циклової комісії – Руслана Юзьків) підготували для студентів та викладачів коледжу цікаві заходи, що пропагують престижність професії юриста.

Змістовно і насичено пройшли заплановані заходи. Відкриття Тижня циклової комісії ознаменував конкурс стінгазет. Студенти правознавці проявили свою винахідливість та пошукові здібності. Особливо відзначився студент групи ПВ(н)-23 Олександр Марчук.

Протягом тижня студенти Аліса Волкова (гр. ПВ(н)-13) та Марта Банзула (гр. ПВ(н) -14) випробували себе як вправні диктори в радіовиступах, присвячених історії розвитку основних прав і свобод людини з прадавніх часів по сьогоднішній час, подавши поетапний розвиток зародження інституту основних прав, свобод людини тощо. Слухачі отримали багато цінної інформації, яка є актуальною і на сьогодні.

Викладачі Оксана Козак, Наталія Захарчук, Леся Федак, Зоряна Ковалик, Наталія Загорбенська, Любов Фірчук організували науковий захід «Цікаво знати».

Під час заходу студенти гр. ПВ-14, ПВ(н)-13, ПВ(н)-23 відкрили в приміщенні навчального закладу «Юридичну клініку», в якій протягом тижня надавали безкоштовну правову допомогу всім бажаючим під керівництвом викладачів Руслани Юзьків, Любові Фірчук, Наталії Загорбенської, Руслани Кравчишин, Тетяни Шарун, Соломії Мисак, Марії Стахури, Євгена Яхно та інших. Така практика послужила необхідним уроком для майбутніх спеціалістів в їх самореалізації.

Заходи, що відбулися в рамках Тижня комісії юридичних дисциплін в Львівському кооперативному коледжі економіки і права, дозволили студентам спеціальності «Право» заглибитись в особливості своєї спеціальності, сприяли урізноманітненню та збагаченню форм і методів організації навчально-виховного процесу.

На завершенні заходу підведено підсумки роботи Тижня циклової комісії правознавчих дисциплін та розглянуто його вдосконалення та перспективи, а на засіданні циклової комісії викладачами обговорювалися результати та доцільність проведення таких заходів і їх значення для майбутнього молодшого спеціаліста з спеціальності «Право».

Тиждень пройшов насичено та цікаво як для студентів ,так і для самих викладачів.

Після побаченого і почутого Наталія Зубко – директор коледжу та Ліліана Криськув, завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення, зауважили, що наша кооперативна родина поповниться потужним потоком молодих спеціалістів з спеціальності «Право», що прагнуть до знань, мріють отримати якісну освіту і працювати на благо українського народу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 785 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook