Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчителька з Луганської області під час проекту «Змінимо країну разом!» передає досвід у Буській школі

Опубліковано: П`ятниця, 04 листопада 2016 

min
max

Вчитель початкових класів Старобільської ЗОШ І ступеня Луганської області Оксана Домарєва, котра прибула на Львівщину у рамках освітнього проекту «Змінимо країну разом!», навчає дітей у Буській ЗОШ № 1.

У вівторок, 1 листопада, гостя зі Сходу мала зустріч з головою Буської райдержадміністрації Петром Морозом. До їх спілкування приєдналися перший заступник голови РДА Олег Ільків, керівник відділу освіти РДА Богдан Глуховецький, директор Буської ЗОШ № 1 Ольга Пунь, – передає власкор ІА ZIK з посиланням на Буську РДА.

«Ідея обміну вчителями – це допомога у підвищенні кваліфікації педагогів, а ще вона дає можливість налагоджувати тісні стосунки поміж жителями Заходу та Сходу нашої країни», - зазначив під час спілкування Петро Мороз.

Також керівник району навів приклади позитивного кількарічного досвіду прийому учнівських делегацій з Луганщини та Донеччини в рамках акції «Святкуймо Різдво разом», зазначивши, що українські діти – це той потенціал, на який дорослі повинні скерувати свої сили і мудрість, аби вони виросли освіченими та єдиними, адже цілісність держави будується на рівні взаємозв’язків людей.

На пам’ять про перебування на території Буського району Петро Мороз подарував Оксані Домарєвій ілюстроване подарункове видання – «Буська земля».

Нагадаємо, у другій половині жовтня на Львівщину приїхало 25 луганських вчителів початкових класів, української та англійської мови, аби протягом місяця навчати галицьких учнів, переймати досвід колег, давати майстер-класи з навчальних дисциплін в рамках освітнього проекту «Змінимо країну разом!».

Джерело: ІА ZIK

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагоги Луганської області поділилися своїми враженнями від побаченого на Львівщині Педагоги Луганської області поділилися своїми враженнями від побаченого на Львівщині Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 Впродовж 26 квітня – 2 травня на Львівщині з робочим візитом перебувала делегація освітян Луганської області, які приїхали до Львова для обміну досвідом і вивчення кращих практик у шкільній освіті. За цей час делегація відвідала навчальні заклади Самбірського і Городоцького районів. Керівники органів...

Переглядів: 1004 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Педагоги Луганщини переймали досвід колег із Самбірського та Городоцього районів (фото) Педагоги Луганщини переймали досвід колег із Самбірського та Городоцього районів (фото) Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 У четвер, 27 квітня, у межах Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» делегація освітян Луганщини відвідала Самбірський та Городоцький райони Львівської області. Задля обміну досвідом та вивчення кращих практик у шкільній освіті гості зі сходу ознайомилися з досягненнями, напрацюваннями Самбірського...

Переглядів: 924 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook