Період публікації:

від

до

Категорія:

В області шукають кращі молодіжні ідеї, - проект «Львівщина починається з тебе»

Опубліковано: Середа, 09 листопада 2016 

min
max

У пошуку кращих ідей організатори проекту «Львівщина починається з тебе» провели вже три зустрічі із молоддю Ходорівської, Тростянецької та Новострілищанської об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Молодим людям розповіли про спільні проекти та успішне партнерство, особисту відповідальність та роль молоді у житті громади.

Про це інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної діяльності Львівської ОДА.

У подальшому результатом таких зустрічей буде не лише розуміння важливості спільно розвивати свої громади, а й напрацювання молодіжного проекту в окремій ОТГ. Власники кращих молодіжних ідей також візьмуть участь у профорієнтаційних екскурсіях на підприємства, установи та організації Львова.

Вже у середу, 9 листопада, організатори проекту «Львівщина починається з тебе» зустрінуться із молоддю Бабинської та Новокалинівської ОТГ. Для представників громад організують «Workshop» зі створення міні-проектів та налагодження діалогу між молоддю та владою.

Нагадаємо, що за підсумками зустрічей із молоддю, які відбуватимуться упродовж цієї осені, найактивніші учасники візьмуть участь у Форумі, який надасть їм можливість реалізувати власний проект у своїй ОТГ.

Проект реалізує департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА, ЛОО Спілки Української молоді в Україні, Львівський обласний молодіжний центр та Український Католицький Університет.

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодь Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі «Відкривай Україну» Молодь Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі «Відкривай Україну» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» реалізовує всеукраїнський освітній проєкт «Відкривай Україну», який спрямований розвивати у підлітках: соціальну інтеграцію у суспільство, формування здорових звичок змінотворця та виховання щирих громадян своєї держави. Основні інструменти, які використовує...

Переглядів: 1535 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 Громадська організація «Всеукраїнська водне товариство «Вотернет» оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» (ВЮВП) – національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize». Конкурс покликаний об'єднати інтелектуальні та творчі здібності...

Переглядів: 1340 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook