Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія «Вулицями старого Львова» (фото)

Опубліковано: Четвер, 10 листопада 2016 

min
max

У рамках проведення Року англійської мови та Тижня іноземних мов у Львівському кооперативному коледжі економіки і права була організована англійськомовна екскурсія для студентів коледжу на тему: «Вулицями старого Львова».

Метою заходу є активізація та комунікативні навички студентів по темі: «Вулицями старого Львова», формувати уміння конкретизувати набуті знання по вивченій темі; активізувати увагу та мислення, сприяти збагаченню словникового запасу та розвитку усного мовлення; сприяти розвитку спостережливості, уваги, уяви та мислення; розвивати уміння аналізувати вивчений навчальний матеріал, систематизувати та узагальнювати його; стисло та грамотно висловлювати свою думку на англійській мові, виховувати культуру поведінки, мови та вміння працювати в команді; цінувати думку товариша, виховувати почуття поваги і доброзичливе ставлення до іншого, пізнавальний інтерес до вивчення англійської мови, любов до свого рідного міста та вміти розповідати про Львів, використовувати почуту інформацію та розширити кругозір про рідний край.

Під час екскурсії студенти мали змогу побачити, як кожна епоха залишила свій слід в історичних пам’ятках міста, проникнутись духом міста, відчути на собі його незвичну, старовинну атмосферу.

Студенти почули англійською мовою цікаві факти про театри, історичні будівлі, пам’ятники, музеї, кав’ярні, палаци. Наставник поділилась зі студентами цими часом сумними, іноді романтичними, а здебільшого цікавими та захоплюючими легендами нашого міста. Адже кожен дворик, кожен будинок та кожна вулиця Львова дихають власними неповторними легендами, які тягнуться ще з часів Середньовіччя.

У процесі спілкування студенти коледжу мали змогу отримати додаткову інформацію про місто Львів, про сфери застосування англійської мови, адже англійська мова – це не просто навчальний предмет, це – скарбниця іншомовної культури, яка використовується в нас. Процес навчання англійської мови націлений на досягнення практичної мети – формування вмінь та навичок іншомовного спілкування, що означає засвоєння мовного матеріалу. Викладачі циклової комісії іноземних мов Львівського кооперативного коледжу економіки і права прагнуть, щоб студенти коледжу використовували свої знання в спілкуванні. Позааудиторна робота з англійської мови є складовою єдиного навчально-виховного процесу, адже саме вона сприяє підвищенню інтересу студентів до вивчення англійської мови та розширює словниковий запас студентів. Студенти, які з різних причин не можуть реалізувати себе на занятті з англійської мови в аудиторії, мають можливість розкрити свої приховані здібності під час нестандартних ситуацій, що надихають студентів на самовдосконалення, бо створюється особлива атмосфера.

Екскурсія, організована викладачем циклової комісії іноземних мов Наталією Верещак, дала можливість студентам коледжу удосконалити свої знання з англійської мови у цікавій формі, весело та з користю провести час разом із одногрупниками, отримати пізнавальну інформацію про місто та навчитися по-новому, по-англійському, розуміти один одного.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 782 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 718 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook