Період публікації:

від

до

Категорія:

Збірна команда Львівщини успішно виступила в чемпіонаті України зі спортивної акробатики

Опубліковано: Середа, 23 листопада 2016 

min
max

14-18 листопада 2016 року у м. Вінниця відбувся чемпіонат України зі спортивної акробатики серед дорослих (ІІІ ранг).

Організатори змагань – Міністерство молоді та спорту України та Українська федерація гімнастики. Головний суддя змагань – В.І. Бердник (м.Миколаїв).

В чемпіонаті взяли участь 82 спортсменів – вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Вінницької, Волинської, Дніпровської, Житомирської, Сумської, Одеської, Харківської, Львівської, Черкаської, областей та м. Києва.

Збірна команда Львівської області складалася з 15 спортсменів зі Львова та Дрогобича. Кращими у збірній області виявилися:

Серед чоловічих груп:

Владислав Кукурудз, Тарас Яруш, Юрій Пуш, Станіслав Кукурудз (м. Львів, тренер К. Кукурудз), які здобули абсолютну перемогу – 1 місце у багатоборстві, а також 1 місце у балансовій та 1 місце у темповій вправах.

Серед жіночих пар:

- Олександра Табачинська, Юлія Пилип’як (м. Дрогобич, тренери: Жгута Ж., Жгута О., Дмітрієв С.), які посіли 1 місце у багатоборстві, 1 місце у балансовій та 2 місце у темповій вправах.

- Чеботарьова Анастасія, Кіцера Ліліана (м. Львів, тренери: Голотко Б., Репіна Т.), котрі посіли 4 місце у багатоборстві, 5 місце у балансовій та 4 місце у темповій вправах.

Серед жіночих трійок

Тетяна Каськів, Софія Ісаєнко, Олеся Андріївська (м.Львів, тренери: Сениця А., Сениця М.), які посіли 4 місце у багатоборстві, 4 місця у балансовій та 4 місце у темповій вправах.

Серед чоловічих пар 

Олег Дребот, Віталій Дребот (м. Львів, тренери: Голотко Б., Репіна Т.), які посіли 6 місце у багатоборстві, 6 місце у балансовій та 7 місце у темповій вправах.

Серед змішаних пар

Яна Коверко, Ігор Дурняк (м.Львів, тренери: Сениця А., Сениця М.), які посіли 7 місце у багатоборстві, 5 місце у балансовій та 6 місце у темповій вправах.

Бажаємо подальших спортивних успіхів акробатам Львівщини!

 

Ольга Ведернікова, управління фізичної культури та спорту ЛОДА

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівська середня загальноосвітня школа №3 отримала спортивний інвентар від Фонду Кличка Львівська середня загальноосвітня школа №3 отримала спортивний інвентар від Фонду Кличка Опубліковано: П`ятниця, 31 березня 2017 Цими днями у Львівську державну комунальну середню загальноосвітню школу № 3 надійшла «Посилка успіху» зі спортивним інвентарем від Фонду Кличка. За словами керівництва школи, спортивний інвентар стане у пригоді учням під час проведення уроків фізичної культури та позашкільних спортивних заходів. Активну...

Переглядів: 757 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

«Правничі ігри» ЛьвДУВС мають свого першого чемпіона «Правничі ігри» ЛьвДУВС мають свого першого чемпіона Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 У рамках відзначення «Тижня права в Україні», а також з метою популяризації правової освіти серед молоді, 9 грудня у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри» серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова. Ініціатором проведення...

Переглядів: 1614 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook