Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права обрали «Міс коледжу – 2016» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 28 листопада 2016 

min
max

Нещодавно в актовій залі Львівського кооперативного коледжу економіки і права за сприяння дирекції вишу та підтримки Львівської облспоживспілки відбувся щорічний конкурс краси «Міс коледжу – 2016», приурочений до Міжнародного Дня студента.

В конкурсі взяли участь студентки з різних спеціальностей вишу. Глядачі у залі мали змогу побачити 9 чарівних, харизматичних, привабливих дівчат та вибухову силу краси, артистизму, таланту конкурсанток.

Ведучими дійства були Роман Слобода та Михайло Юркевич.

Красивих і талановитих дівчат у коледжі завжди було достатньо. Саме тому такий конкурс, як «Міс коледжу – 2016», став вже традиційним у стінах закладу, який організовують Студентське самоврядування (голова – Зоряна Стецина) спільно з переможницею попереднього конкурсу.

Метою організації конкурсу є пошук справжньої жіночої краси, обличчя вишу, обрання найжіночнішої та найталановитішої студентки 2016 року.

Відбираючи учасниць конкурсу, організатори керувались не тільки зовнішніми даними кожної з них, а враховували бажання, впевненість у своїх силах, вміння поводитись на сцені і, звичайно ж, рівень інтелекту.

Кожна з конкурсанток дарувала глядачам у залі та членам журі свою посмішку. Як виявилося, красуні  цікавляться вишивкою, спортом, мистецтвом фотографії, вокалом, танцями, є гурманами кухні.

Як це вже повелося, стартувало дійство краси і грації з конкурсу «Візитка». Конкурсантки впевнено з’явилися на сцені, підтверджуючи, що кожна з них – єдина на мільйон і, без сумніву, – гідна перемоги. Для того, аби краще розрекламувати себе, дівчата розповідали своє життєве кредо, розмірковували про вічну тему кохання. Учасниці демонстрували себе у різних виходах-конкурсах.

Як і заведено на конкурсах краси, перед оголошенням переможців дівчата продефілювали у стильних вечірніх сукнях із своїми кавалерами.

Розважали публіку Христина Костяк, Дмитро Якимів, Дарина Бобко, танцювальний колектив «Острів» та інші, під керівництвом Романа Голиша. Знимкували дійство Михайло Бакус та Євген Яхно.

Оцінювало конкурс авторитетне журі: директор коледжу Наталія Зубко, директор модельного агентства Unique Models Олександра Міськів, відома львівська-українська співачка Андріана, організатор та спонсор багатьох молодіжних фестивалів Назар Жолобович, капітан команди КВН «Єталон», переможець «Ліги Європи», учасник телевізійного шоу «Розсміши коміка», ведучий програми журналістських розслідувань «Обідня перерва», ІТ-рекрутер Володимир Андрєєв, голова студентського самоврядування та організатор конкурсу Зоряна Стецина.

Цьому святу передувала важка та клопітка робота, яка включала в себе не один тиждень тренувань, величезну кількість затраченого часу, але нашим конкурсанткам це пішло на користь, адже якими красунями вони були на фіналі!

Для оголошення суддівського вироку на сцену піднялася голова журі – директор коледжу Наталя Зубко. За результатами конкурсів дівчата здобули такі титули: звання «Міс Львівський кооперативний коледж економіки і права – 2016» виборола Вікторія Надурак, перша віце-міс – Олена Змисна, друга віце-міс – Наталя Тимочко, міс глядацьких симпатій – Андріана Сікора, міс талант – Тетяна Сосновська, міс усмішка – Каріна Гуртова, міс чарівність – Мар’яна Люклянчук, міс грація – Анастасія Островська.

Останнім акордом конкурсу, безперечно, було нагородження. Усі учасниці свята краси отримали свої нагороди та презенти від адміністрації та спонсорів.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 782 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 718 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook