Період публікації:

від

до

Категорія:

У Трускавці пройшов юнацький турнір з боксу (фото)

Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 

min
max

Впродовж 8-10 грудня у м. Трускавці в спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» проведено традиційний турніру з боксу серед юнаків 2003-2004, 2005-2006 рр.н. Цього року змагання проводились під гаслом «За мир та єдність України». У Трускавець завітала рекордна кількість учасників – 120 чоловік (18 команд) з Львівської, Чернівецької, Вінницької, Черкаської та Запорізької областей України.

Організаторами змагань виступили федерація боксу Львівщини (голова федерації – Богдан Бурда), відділ освіти (завідувач – Орест Лобик), відділ у справах сім’ї, молоді і спорту Трускавецької міської ради (завідувач – Роман Коваль) та ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

Обслуговувала змагання суддівська бригада федерації боксу Львівщини. Головний суддя – заслужений тренер України, майстер спорту СРСР, суддя всесвітньої категорії Петро Яцик (м. Стрий).

Відкрив змагання директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович. Розпочались змагання з рівняння на Прапор та виконання Гімну України. На урочистому відкритті учасників змагань вітали заступник міського голови м. Трускавця Олексій Балицький, головний суддя Петро Яцик та завідувач відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль.

Серед Трускавецький боксерів найкращих результатів добились вихованці відділення боксу дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» (тренер ДЮСК – Назар Мінів):

  • І місце – Максим Стахнів (вагових категорія 52 кг);
  • ІІ місце – Святослав Саприкін (вагових категорія 33 кг);
  • ІІІ місце – Тарас Кривко (вагових категорія 43 кг).

Усі призери традиційного юнацького турніру з боксу «За мир та єдність України» були нагороджені грамотами, медалями та статуетками ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» та відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Трускавецької міської ради.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Трускавці до свята Покрови приурочили турнір із боксу У Трускавці до свята Покрови приурочили турнір із боксу Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 У Трускавці з 12 по 14 жовтня в спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відбувся дев`ятий традиційний турнір з боксу серед юнаків 2004-2005, 2006-2007 рр.н. Цього року змагання відбулися з нагоди святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Днів Українського козацтва...

Переглядів: 573 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 Цими днями в Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ» в межах плану заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відбувся міжобласний турнір з плавання до Дня захисту дітей серед учнів 2006-2008 рр.н. У...

Переглядів: 672 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook