Період публікації:

від

до

Категорія:

Форум молоді подарував Львівщині три самобутніх проекти (фото)

Опубліковано: Вівторок, 20 грудня 2016 

min
max

У неділю, 18 грудня, завершився триденний «Форум молоді», в якому взяли участь 25 школярів зі всієї області – переможців першого етапу проекту «Львівщина починається з тебе».

Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.

У перший день учасники побували на профорієнтаційних екскурсіях, зокрема в Управлінні патрульної поліції Львова, компанії SofteServe, ТРК «Львів» та ПАТ «Кредобан».

А 17-18 грудня учасники форуму вивчали основи проектного менеджменту та працювали над власними ідеями. У цьому їм допомагали мотивуючі спікери Катерина Тимощук (AISEC) та Володимир Соколовський (ФРІ Plus), а також тренери навчальних сесій Арсен Яценко, Андрій Фендик, Василь Шатрук та Софія Курман.

Слід зазначити, що останній день заходу був насичений презентаціями ідей та визначенням найкращих проектів для втілення їх у життя. Так, переможцями стали:

  • І місце: Юлія Дашинич із проектом «Україна в Street-art» – незабаром на вулицях Самбора з’являться вишиванкові орнаменти.
  • ІІ місце: Оксана Лінська з проектом «Ми зможемо зберегти життя» – вкрай важливо кожній людині вміння надавати якісно першу медичну допомогу.
  • ІІІ місце: Анна Моряк із проектом «Відчуй смак благодійності» – ярмарок у Новокалинівці.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині відбудеться другий Всеукраїнський молодіжний форум На Львівщині відбудеться другий Всеукраїнський молодіжний форум Опубліковано: Вівторок, 10 жовтня 2017 20 жовтня у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті міжнародних відносин відбудеться другий Всеукраїнський молодіжний форум. До участі у заході запрошують студентів, аспірантів, молодих науковців, представників громадських організацій, які цікавляться міжнародною безпекою...

Переглядів: 511 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Молодь Львівщини представить свої проекти на «Форумі Ідей» Молодь Львівщини представить свої проекти на «Форумі Ідей» Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 Цими вихідними, 20-21 травня, у приміщенні Українського католицького університету відбудеться масштабний захід для активної та ініціативної молоді Львівської області – «Форум Ідей». «Форум Ідей» – це підсумок обласного проекту «Ідея змінює країну», який тривав упродовж березня-травня 2017 року. У...

Переглядів: 648 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook