Період публікації:

від

до

Категорія:

Нові здобутки юних трускавецьких спортсменів (фото)

Опубліковано: Четвер, 22 грудня 2016 

min
max

Інформація Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ»про проведення спортивних змагань до Дня святого Миколая.

15-16 грудня у м. Миколаєві (Львівська обл.) команда вихованців дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» взяла участь у юнацькому турнірі з міні-футболу серед юнаків 2006-2008 рр.н. та виборола перше місце, обігравши дитячо-юнацькі спортивні школи з Моршина (ФК «Скала») 8:0, Нового Роздолу (ДЮСШ «Нива-2004» 3:1, Львова (ДЮСШ «Лицар»), зігравши у нічию з ДЮСШ м. Жидачів 0:0 та отримавши єдину поразку у поєдинку з ДЮСШ ім. І. Боберського (м. Дрогобич) з рахунком 0:1 (тренер ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – Олег Оринич).

Кращим нападником турніру визнано гравця ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Ігоря Кісака.

17 грудня у м. Пустомитах команда борців дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» взяла участь у ХХІІ традиційному дитячо-юнацькому турнірі з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2001-2008 рр.н.

Всього у змаганнях взяли участь 160 юних борців зі Львова (ДЮСШ «Спартаківець», ДЮСШ «Богатир», ДЮСШ № 7, «Лімо», «Ріо Спорт», «Гвардія», ДЮСШ «Динамо» та команда державного училища фізичної культури та спорту), Пустомит, Щирця, Пісочної, Рави-Руської, Комарного, Жовкви, Стрия, Винників, Трускавця (ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» та ДЮСШ «Спартак»), Збаража (Тернопільська обл.) та Перемишля (Республіка Польща).

За результатами поєдинків найкращий результат серед трускавецьких борців показав Василь Стуканець, який виборов перше місце та золоту медаль.

Бронзові медалі та ІІІ місця – в активі вихованців ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Даніели Летуновської та Олександра Кривня (тренер ДЮСК – Семен Гардій).

17 грудня у м. Самборі вихованці відділення волейболу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» змагались на юнацькому турнірі серед дівчат 2002-2003 рр.н. та у матчевій зустрічі серед дівчат 2005-2006 рр.н. (тренери ДЮСК – Олена Крамар та Юрій Бєлов).

На волейбольному турнірі трускавчанки вибороли перше місце, отримавши перемогу над своїми ровесниками із Самбора (3:2), Калиніва (3:1) та Старого Самбора (3:1).

У матчевій зустрічі з волейболу молодша команда Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» обіграла господарів з рахунком у партіях 3:0.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Трускавці до свята Покрови приурочили турнір із боксу У Трускавці до свята Покрови приурочили турнір із боксу Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 У Трускавці з 12 по 14 жовтня в спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відбувся дев`ятий традиційний турнір з боксу серед юнаків 2004-2005, 2006-2007 рр.н. Цього року змагання відбулися з нагоди святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Днів Українського козацтва...

Переглядів: 573 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 Цими днями в Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ» в межах плану заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відбувся міжобласний турнір з плавання до Дня захисту дітей серед учнів 2006-2008 рр.н. У...

Переглядів: 672 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook