Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 23 грудня 2016 

min
max

Підвищити продуктивність праці у виробництві можна, застосовуючи нову техніку та технології. Проте в усіх випадках важливим засобом прогресу стає винахідництво та раціоналізація, за рахунок яких вдається досягти значної економії, підвищити продуктивність праці та рівень якості продукції.

Вже традиційно, Львівський державний Будинок техніки проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості технічно розвиненого учня, що спонукає, насамперед, до формування відповідних моральних якостей особистості, основ наукового світогляду, творчого відношення до праці, глибоких і міцних професійних і загальних знань, а також умінь і навичок гнучкого оперування цими знаннями на практиці.

Чергова зустріч з винахідниками та раціоналізаторами України відбулася в Львівському професійному ліцеї залізничного транспорту. Цей захід зібрав велику кількість учнів, які цікавляться різноманітними технічними новинками.

У вступному слові заступник директора з НМР Будинку техніки Богдан Петрович Бойко наголосив на важливості залучення молоді до науково-технічної творчості, оскільки вона сприяє всебічному розвитку особистості учнів. Віце-президент Львівського крайового товариства «Рідна школа» Михайло Степанович Яворський розповів про значення інноваційної діяльності для сучасної економіки України. Член клубу винахідників Львова Борис Георгійович Панарін акцентував увагу учнів на винаходах в сфері медицини, зокрема тих, які були зроблені молоддю. Цікаві і маловідомі широкому загалу факти про залізничний транспорт навів завідувач методичним відділом Будинку техніки Володимир Володимирович Войтюк. Зустріч завершилась демонстрацією фільму про найвідоміших українських винахідників.

Захід викликав величезне зацікавлення в учнівської молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили багато цікавих запитань, які сприяли обміну творчим досвідом між винахідниками та підростаючим поколінням. Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації Львівського професійного ліцею залізничного транспорту за якісні умови для проведення зустрічі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото) Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото) Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 Вже традиційно Львівський державний Будинок техніки проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня, що спонукає, насамперед, до формування відповідних...

Переглядів: 545 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Львівський державний Будинок техніки продовжує діалог з обдарованою молоддю ПТНЗ (фото) Львівський державний Будинок техніки продовжує діалог з обдарованою молоддю ПТНЗ (фото) Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 Уже традиційно Львівський державний Будинок техніки проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Ці заходи сприяють розвитку технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня. Раціоналізація та винахідництво допомагають покращенню фахової...

Переглядів: 550 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook