Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває реєстрація на безкоштовні курси в ІТ-сфері

Опубліковано: Середа, 04 січня 2017 

min
max

Платформа Prometheus відкрила реєстрацію на 2 безкоштовні онлайн-курси – «Основи Web UI розробки» та «Основи тестування програмного забезпечення», навчання на яких розпочнеться з 9 січня.

На онлайн-курсі «Основи Web UI розробки» викладача Lviv IT School (LITS) Світлани Шабаранської слухачі дізнаються про історію та найновіші тренди у веб-розробці і отримають відповіді на питання, як працює Інтернет та веб-браузери та в чому різниця між client-side та server-side розробкою.

Також слухачі отримають знання про специфіку роботи front-end розробника, середовища розробки та HTML/CSS/Javascript як базові мови веб-програмування. Крім того, кожен навчиться писати прості додатки за їх допомогою, а також ознайомиться з найпопулярнішою веб-бібліотекою – jQuery.

Курс «Основи тестування програмного забезпечення» розрахований на людей, які не мають досвіду роботи в ІТ-сфері чи відповідної освіти. Він включає базові знання, необхідні тестувальнику ПЗ.

Навчальна програма курсу розроблена викладачами Lviv IT School (LITS) із врахуванням їхнього багаторічного досвіду роботи у комерційних проектах в ІТ.

Зареєструватися на курс можна ТУТ.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

«З учнями про освіту та кар’єру»: стартував новий безкоштовний онлайн-курс для вчителів і батьків «З учнями про освіту та кар’єру»: стартував новий безкоштовний онлайн-курс для вчителів і батьків Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Міністерство освіти і науки України інформує про запуск онлайн-курсу для вчителів старших класів, класних керівників, соціальних педагогів, шкільних психологів, молодіжних працівників і батьків школярів – «З учнями про освіту на кар’єру». Курс створено мережею EducationUSA в Україні за підтримки посольства...

Переглядів: 1032 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Триває реєстрація на онлайн-курс з протидії булінгу в закладах освіти Триває реєстрація на онлайн-курс з протидії булінгу в закладах освіти Опубліковано: П`ятниця, 08 лютого 2019 Триває реєстрація на безкоштовний відкритий онлайн-курс для освітян з протидії булінгу (цькування) у закладах освіти. Курс стане також у нагоді всім, хто хоче дізнатися про причини цькування, про те, як запобігати йому та як правильно вирішувати конфліктні ситуації. Зареєструватися можна за посиланням. Курс...

Переглядів: 657 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook