Період публікації:

від

до

Категорія:

Наступної суботи у Львові проведуть міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків пам’яті Олексія Дем’янюка

Опубліковано: П`ятниця, 06 січня 2017 

min
max

Наступної суботи, 14 січня, у легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові (вул. Клепарівська, 39-А) відбудеться ХVIІІ міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка». Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

За словами заступника начальника управління Оксани Вацеби, особливістю «Меморіалу Олексія Дем’янюка» є те, що участь у турнірі беруть як юні спортсмени-початківці, так і відомі легкоатлети – учасники і призери Ігор Олімпіад, чемпіонатів світу та Європи. Щороку ці змагання збирають близько 100 учасників.

У «Меморіалі-2017» попередню згоду на участь дали провідні атлети-стрибуни з України, Грузії, Хорватії, Угорщини та Білорусі. Серед них: переможець командного чемпіонату Європи 2011 року, учасник Ігор двох Олімпіад, львів’янин Дмитро Дем’янюк, учасниці Ігор Олімпіади в Ріо-де-Жанейро – чемпіонка Юнацьких Олімпійських ігор 2014 року Юлія Левченко та призерка чемпіонату Європи 2015 року серед молоді Ірина Геращенко, а також чимало інших відомих стрибунів.

За словами організаторів, у програмі змагань – юнацький та юніорський турніри зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків.

Окрім того, серед глядачів проведуть благодійний розіграш призів від партнерів змагань.

Розклад змагань:

12:00 - 16:00 – стрибки у висоту (юнаки 2002-2003 рр.н; дівчата 2002-2003 рр.н.);

13:30 – стрибки у висоту (юнаки 2000-2001 рр.н., дівчата 2000-2003 рр.н.);

15:00 – стрибки у висоту (юніори 1998-1999 рр.н; юніорки 1998-1999 рр.н.);

16:20 – урочиста церемонія нагородження (висота - юнаки, дівчата, юніорки, юніори);

17:00 – стрибки у висоту (Гран-прі - чоловіки, жінки);

19:00 – урочиста церемонія нагородження (Гран-прі жінки, чоловіки).

В розкладі можливі зміни.

Довідково:

Змагання «Меморіал Олексія Дем’янюка» започатковані у 1999 році, в пам'ять про відомого львівського легкоатлета, майстра спорту міжнародного класу, учасника Ігор Олімпіади 1980 року. Першими переможцями змагань були В’ячеслав Тиртишник (Київ) та Орися Мальчин (Львів).

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові стартує міжнародний турнір із легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка» У Львові стартує міжнародний турнір із легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка» Опубліковано: П`ятниця, 13 січня 2017 У суботу, 14 січня, в легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України м. Львів (вул. Клепарівська, 39-А) за сприяння Львівської облдержадміністрації відбудеться ХVIІІ міжнародний турнір із легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка». Про...

Переглядів: 1194 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Спортсмени Львівщини – переможці юніорського чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Спортсмени Львівщини – переможці юніорського чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Опубліковано: П`ятниця, 20 жовтня 2017 Нещодавно у гімнастичному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України у Львові завершилися чемпіонат України серед юніорів та всеукраїнські змагання серед учнів ДЮСШ зі стрибків на акробатичній доріжці. У чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці у двох вікових...

Переглядів: 648 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook