Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагоги області переймали досвід словацьких колег із лісового навчання, - проект FORSOC (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 20 січня 2017 

min
max

Днями у Львові завершився семінар-тренінг з лісової педагогіки у рамках словацько-українського проекту «FORSOC: Ліси для суспільства – ліси без бар’єрів». Дводенні навчання відвідали представники обласного управління лісомисливського господарства та державних лісгоспів, які працюють у сфері лісового навчання і освіти школярів, а також педагоги шкільних і позашкільних навчальних закладів.

«Програма семінару передбачала теоретичну і практичну складові, у тому числі й роботу в групах, - розповідає начальник обласного управління Анатолій Дейнека. - А основною метою заходу було поширення кращого досвіду із сучасних підходів роботи з дітьми та молоддю серед лісівників Карпатського регіону, які залучені до системи шкільних лісництв».

Своїми напрацюваннями у сфері лісової педагогіки з українськими колегами поділилися «лісові» педагоги зі Словаччини та представники ГО «Форза». Учасникам семінару представили досвід Національного Лісового Центру (м. Зволен, Словаччина), а також навчальні матеріали та обладнання, які допомагають лісовим педагогам у їх роботі. На завершення 35 представників лісового господарства і вчителів Львівщини отримали сертифікати за участь у семінарі-тренінгу.

«Тренінг для всіх учасників став натхненням і обміном досвіду, який у подальшому буде застосовуватись у лісовому та екологічному навчанні українських дітей», - додав Анатолій Дейнека.

Зазначимо, що проект FORSOC реалізовує громадська організація Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «Форза» спільно із партнерами Словаччини, України та Норвегії у межах програми: «SK08 Транскордонна співпраця» Норвезького фінансового механізму 2009-2014.

Немає коментарів

Схожі статті:

6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання 6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання Опубліковано: Середа, 01 квітня 2020 У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента...

Переглядів: 4263 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.studv пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину. Платформа Be Smart – це абсолютно безкоштовний ресурс для тих, хто не має репетиторів, але має Інтернет, хоче покращити свої результати ЗНО, хоче почуватися впевнено та отримати...

Переглядів: 4311 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook