Період публікації:

від

до

Категорія:

Цілковита перевага борчинь ЛУФК на турнірі Дуная

Опубліковано: П`ятниця, 27 січня 2017 

min
max

Цілковитою перевагою борчинь Львівського училища фізичної культури завершився Відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная, який 19-21 січня 2017р. проходив у м.Харкові. В активі дівчат 7 золотих, 1 срібна, 6 бронзових нагород.

Переможницями турніру стали учениці 9 класу Марія Томищ (в/к до 38кг), Соломія Винник (52кг), десятикласниці Катерина Зелених (60кг), Оксана Чудик (65кг), Романна Вовчак (70кг), одинадцятикласниці Анастасія Падошик (43кг) та Аліна Сивак (46кг).

Срібну медаль турніру виборола учениця 11 класу Анастасія Лавренчук. У фіналі вагової категорії до 65кг Анастасія у рівному поєдинку поступилася Оксані Чудик з рахунком 0:2.

На третю сходинку п’єдесталу пошани піднялися дев’ятикласниці Дарина Мацола (40кг), Марія Винник (49кг), учениці 10 класу Вікторія Бабіцька (52кг), Христина Тимофіїв (56кг), Анастасія Алпєєва (60кг), одинадцятикласниця Катерина Чаленко (40кг).

Тренер команди Олександр Раковський відзначив, що всі дівчата показали добру підготовленість, переважали своїх суперниць як технічно, так і тактично. З кращого боку на турнірі проявили себе Марія Томищ, Катерина Зелених, Анастасія Падошик, Романна Вовчак, Аліна Сивак (на фото), які свої фінальні сутички закінчили достроково.

Високі вольові якості продемонструвала Соломія Винник, яка у фіналі у напруженій боротьбі здолала старшу за себе броварчанку Марту Паньків 11:5.

Хлопці училища виступили менш вдало, хоч слід зауважити, що рівень чоловічої частини змагань був значно вищий. Окрім найсильніших українських кадетів (спортсмени віком до 17 років) в турнірі взяли участь молоді атлети з Білорусі, Вірменії, Грузії, Німеччини та Туреччини.

У ваговій категорії до 58кг срібним призером змагань став учень 11 класу Володимир Рибін. У вирішальному поєдинку Володимир з рахунком 4:8 поступився грузину Торніке Катамадзе. Також срібна нагорода в активі десятикласника Данила Стасюка. У фіналі категорії до 85кг Данило не зумів побороти киянина Романа Ричка.

ІІІ місце у вазі до 63кг посів одинадцятикласник Юрій Дуняк.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4837 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 У м.Харкові 22-23 лютого 2020р. відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір пам’яті майстра спорту Ованеса Саакяна з вільної боротьби серед чоловіків. У ваговій категорії до 97кг бронзовим призером турніру став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Данило...

Переглядів: 1822 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook