Період публікації:

від

до

Категорія:

Круглий стіл «Потреби та вимоги щодо кадрового забезпечення для реалізації стратегії розвитку дорожньої галузі України»

Опубліковано: Четвер, 02 лютого 2017 

min
max

У четвер, 2 лютого, на базі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться круглий стіл на тему: «Потреби та вимоги щодо кадрового забезпечення для реалізації стратегії розвитку дорожньої галузі України».

Під час круглого столу обговорюватимуться такі питання:

1. Пріоритетне замовлення Міністерства інфраструктури на підготовку кадрів в системі Міністерства освіти України фахівців дорожньої галузі (кваліфіковані робітники, молодші спеціалісти, спеціалісти з вищою освітою, інженери та проектанти).

2. Структурована підготовка кадрів дорожньої сфери у закладах освіти (формування державного замовлення на підготовку фахівців за денною та заочною формами навчання):

  • Кваліфіковані робітники – професійно-технічні училища;
  • Молодші спеціалісти, механіки, технологи – спеціалізовані технікуми та коледжі;
  • Інженери, проектанти, спеціалісти з вищою освітою – вищі навчальні заклади.

3. Організація курсів для підготовки працівників дорожньої галузі з числа незайнятого населення територіальними центрами зайнятості на базі навчальних закладів.

4. Організація практичного стажування викладачів та проходження практики студентів на виробництві (реальне практичне навчання).

5. Завдання щодо внесення змін до навчальних планів та програм відповідно до вимог сучасних технологій дорожнього будівництва та експлуатації.

6. Допомога навчальним закладам у покращенні навчально-матеріальної  та технічної бази для підготовки робітників та спеціалістів.

7. Створення регіонального навчально-практичного центру обслуговування дорожньо-будівельної техніки.

Немає коментарів

Схожі статті:

Проблеми пацієнтів з орфанним захворюванням обговорили під час круглого столу Проблеми пацієнтів з орфанним захворюванням обговорили під час круглого столу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У Львівські ОДА сьогодні, 28 лютого, відбувся круглий стіл «День орфанних захворювань», під час якого порушили питання проблем та викликів, з якими щодня стикаються пацієнти України з рідкісним (орфанним) захворюванням. «Ніхто не заперечує, що потрібно ремонтувати дороги, школи та інші об’єкти. Але...

Переглядів: 1299 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: Субота, 11 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів коледжу круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення». На зустріч було запрошено провідного менеджера...

Переглядів: 1675 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook