Період публікації:

від

до

Категорія:

Фонд Випускників України запрошує на конкурс «Зміни світ»

Опубліковано: Середа, 08 лютого 2017 

min
max

У рамках всеукраїнського проекту із критичного мислення Фонд Випускників України проводить відеоконкурс «Зміни світ».

Конкурс розрахований на тих учасників, які пройдуть онлайн-курс «Наука повсякденного мислення» та поділяться своїми відкриттями.

Ще у листопаді 2016 року зусиллями Фонду був перекладений та озвучений один із найпопулярніших онлайн-курсів у світі – «Наука повсякденного мислення» професора Тангена з Університету Квінсленда, Австралія. Завдяки співпраці з платформою онлайн-курсів Prometheus курс набрав популярності і серед українців: на даний момент на ньому зареєстровані вже понад 23 тисячі учасників.

Саме для тих, хто успішно пройшов легендарний курс, і був ініційований відеоконкурс «Зміни світ» – ідеї учасників про те, яким чином можливо застосовувати отримані знання із критичного мислення у власному життя.

Для участі необхідно у період з 5 до 26 лютого завантажити власне відео, а також надати сертифікат про проходження онлайн-курсу «Наука повсякденного мислення» на платформі Prometheus.

Оголошення результатів відбудеться 19 березня.

Переможці конкурсу отримають можливість продовжити своє навчання та отримати призи. Нагорода за перше місце становить 10 000 грн, за друге та третє місця – по 2 500 грн. Ці кошти можна буде використати на навчання: англомовний табір для дитини, курси англійської мови для дорослих/дітей тощо.

Зареєструватись на курс та виконати необхідні завдання можна на онлайн-платформі Prometheus.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінги професійного розвитку «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінги професійного розвитку Опубліковано: Четвер, 10 жовтня 2019 Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку освітян, зокрема практичні тренінги для спеціалістів дошкільної освіти, вихователів та методистів ЗДО з методики викладання за інноваційною програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку». Більше як 700 садочків...

Переглядів: 805 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

«Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінг професійного розвитку «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку»: працівників закладів дошкільної освіти запрошують на тренінг професійного розвитку Опубліковано: П`ятниця, 13 вересня 2019 Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку освітян. Навчання вже пройшли понад 7 500 педагогів. Зокрема, 18 вересня у Києві відбудеться практичний тренінг для спеціалістів дошкільної освіти, вихователів, методистів ЗДО з методики викладання за інноваційною програмою...

Переглядів: 696 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook