Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованки ЛУФК підтвердили свої провідні позиції у вітчизняній жіночій боротьбі

Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 

min
max

У м. Хмельницькому з 8 до 10 лютого 2017р. проходить чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів віком до 23 років.

Першими на килими місцевого центру фізичного виховання учнівської молоді вийшли жінки.

У найлегшій ваговій категорії до 48кг перемогу здобула представниця Івано-Франківщини Ілона Семків. Вихованка Львівського училища фізичної культури Оксана Лівач (вип.2014р.) посіла III місце.

Зате у наступній вазі до 53кг весь п'єдестал пошани зайняли вихованки училища. Чемпіонкою України стала Лілія Горішна (вип.2014р.), срібною призеркою - Євгенія Павлова, бронзовими медалістками - Христина Береза та Ольга Загайська (всі II курс).

У вазі до 55кг срібною призеркою стала Богдана Ящук (вип.2011р.). І-е місце посіла Олена Кремзер з Херсона.

Тетяна Кіт (вип.2015р.) перемогла у категорії до 58кг. Хоч слід зауважити, що перемога Тані далася не зовсім легко - у фіналі їй серйозний опір вчинила броварчанка Тетяна Ріжко.

У вазі до 60кг рівних собі не мала Оксана Гергель (вип.2011р.). І це цілком зрозуміло, адже Оксана вже достатньо титулована атлетка - вона чемпіонка світу 2015р. і срібна призерка чемпіонату Європи - 2016. У фіналі Оксана здолала свою землячку з Іваничів, студентку III курсу училища Ірину Остапук 6:0.

У категорії до 63кг студентка II курсу Ангеліна Лисак (на фото) без проблем «на туше» здолала Катерину Каменєву з Броварів.

Першокурсниця училища Дарина Туровчук посіла III місце у категорії до 69кг.

Отож, на загал вихованки ЛУФК вибороли 4 золотих, 2 срібні, 4 бронзові нагороди і підтвердили свої провідні позиції у вітчизняній боротьбі, а Горішна, Кіт, Гергель і Лисак тепер готуватимуться до молодіжного чемпіонату Європи, який наприкінці березня відбудеться в Угорщині.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4825 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2138 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook