Період публікації:

від

до

Категорія:

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж запрошує на навчання

Опубліковано: Середа, 15 лютого 2017 

min
max

Загальновідомо, яку важливу роль в житті людини має професійна діяльність, особливо коли професія обрана за покликом серця. Знайти роботу, реалізувати себе в професійній діяльності в сучасних соціально-економічних умовах надзвичайно складно всім: і молодим, і середнього віку, здоровим, а тим паче молодим людям з обмеженими фізичними можливостями.

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж є єдиним вищим навчальним закладом Західної України, де здобувають освіту молоді юнаки та дівчата з обмеженими фізичними можливостями за ОКР «Молодший спеціаліст» по спеціальностям: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота». А також буде ліцензовано ОКР «Бакалавр» за спеціальностями: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота».

Окрім молодих людей з обмеженими фізичними можливостями, тут можуть навчаються діти-сироти, напівсироти, члени сімей, які постраждали від аварії ЧАЕС, переселенці зі сходу та особи, визнані учасниками бойових дій. Усі вони потребують особливої уваги, підтримки та соціального захисту не тільки зі сторони держави, а також зі сторони органів місцевого самоврядування.

Для вирішення основних завдань підготовки конкурентоспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотека з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.

Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляційний, лікарський кабінети.

До послуг студентів – сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками обслуговування на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком. З 2016 року навчальний заклад розпочав підготовку фахівців з числа осіб, що переміщаються на візках.

Зараховані на навчання до коледжу (інваліди І-ІІІ груп та інваліди з дитинства) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, проживання в гуртожитку, цілодобова медична допомога).

Контактна інформація

Адреса: вул. Годованця, 13, м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька обл., Україна, 32300

Тел./факс: (03849) 3-26-51

Е-mail: kp-peti@ukr.net

Web-сайт: www.peti.km.ua

Немає коментарів

Схожі статті:

6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання 6 квітня стартують онлайн-уроки для учнів 5-11 класів на карантині: час та програма занять, де та як приєднатися до навчання Опубліковано: Середа, 01 квітня 2020 У понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента...

Переглядів: 4297 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Онлайн платформа Be Smart пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.studv пропонує свої ресурси для навчання учнів під час карантину. Платформа Be Smart – це абсолютно безкоштовний ресурс для тих, хто не має репетиторів, але має Інтернет, хоче покращити свої результати ЗНО, хоче почуватися впевнено та отримати...

Переглядів: 4340 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook