Період публікації:

від

до

Категорія:

Впусти психологію у свій світ (фото)

Опубліковано: Понеділок, 20 лютого 2017 

min
max

Для формування психологічної культури учнів та покращення психологічного мікроклімату з 6 по 11 лютого 2017 року у Сокальській санаторній школі-інтернат був проведений тиждень соціально-психологічної служби.

Протягом цих днів учні розширювали знання про науку “психологію”, розвивали пізнавальну активність, пропагувати навички конструктивного спілкування та здорового способу життя; вчились пізнавати один одного, творчо працювати в команді, висловлювати власну думку. Кожен бажаючий учень мав змогу показати свої здібності, нахили, висловити свою точку зору й обґрунтувати її.

Давайте згадаємо, як всі відбувалося!

«Хороший настрій починається з душі, а не з ноги, з якої зранку встали». Під таким гаслом пройшов захід з учнями 1-2 класів, на якому школярі розширили свої знання про світ емоцій та відобразили їх на екрані настрою.

Також молодші школярі переглянули мультимедійну презентацію «Твоя безпека » та мультиплікаційні фільми «Уроки обережності», де могли почерпнути знання про небезпеки, з якими можна зустрітися гуляючи на вулиці та перебуваючи самому вдома.

З учнями 3-5 класів були проведені інтелектуальні ігри «Найрозумніший». Діти мали змогу проявити свою логіку, ерудицію, спритність та показати рівень своїх знань з математики, української мови, природознавства. Журі у складі дівчат 9 класу оцінило активність учасників, правильність відповідей та визначило переможців.

У всесвітній день Безпечного Інтернету пройшло ряд заходів: у 7 класі – заняття «Безпечний Інтернет», у 5-6 класах - відеолекторій «Соцмережі! Не втрачай голови», а молодші школярі переглянули мультиплікаційні фільми на дану тематику «Про Настуню і комп’ютер» та «Найжахливіший день Петрика».

Допомогти учням усвідомити цінності життя через розуміння власної неповторності, визначити сенс свого буття, з учнями 8-10 класів були проведені заняття з елементами тренінгу «Цінності в нашому житті». Під час заняття учні виконали вправу «Аукціон» , результатом якої є розуміння того, що жити потрібно сьогодні, використовувати можливості, які дарує життя і робити все для того, щоб і тим людям, які поруч, теж було добре.

З молодшими школярами відбулось інтерактивне заняття з профілактики шкідливих звичок. У ході гри «Відкритий мікрофон» учні називали корисні та шкідливі звички людини. Переглянули мультиплікаційні фільми про шкоду паління та вживання алкоголю. На прикладі головного героя хлопчика Володі учні дізналися про наслідки цих згубних звичок. А на завершення заходу школярі переглянули соціальну казку «Колобок» за участю учнів 7 класу.

Соціально-психологічна служба

Немає коментарів

Схожі статті:

Ми у світі емоцій (фото) Ми у світі емоцій (фото) Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 Пізнаючи дійсність, людина так чи інакше ставиться до предметів і явищ, які її оточують: до речей, людей та до самої себе. Одні явища дійсності викликають радість, захоплення, інші - тугу, смуток, розчарування. Такі переживання називають емоціями та почуттями. В емоціях виявляється позитивне або негативне...

Переглядів: 418 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Підсумки проведення соціально-психологічного тижня «Свідоме теперішнє – щасливе майбутнє» Підсумки проведення соціально-психологічного тижня «Свідоме теперішнє – щасливе майбутнє» Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 З 05 по 09 лютого в Сокальській санаторній школі–інтернаті пройшов тиждень психології. Протягом цих днів учні розширювали знання про науку «психологію», розвивали пізнавальну активність, підвищували рівень знань про особливості дружніх стосунків, вчились навичкам конструктивного спілкування, творчої...

Переглядів: 366 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook