Період публікації:

від

до

Категорія:

У рамках Дня відкритих дверей Національну академію сухопутних військ відвідали майже півтисячі юнаків та дівчат (фото)

Опубліковано: Понеділок, 20 лютого 2017 

min
max

Майже півтисячі учнів випускних класів, які навчаються у школах Львова та області, завітали суботнього дня до навчального закладу. Юнаки та дівчата мали можливість познайомитися з умовами навчання та побуту майбутніх офіцерів, на власні очі побачити зразки озброєння та військової техніки, зокрема й новітньої.

Розпочалися заходи у клубі Академії, де юні гості переглянули презентаційний фільм про сучасні курсантські будні, а з історією навчального закладу більш детально вони познайомилися, оглянувши експозицію музею.

Згодом школярі, розділившись на декілька груп, у супроводі сьогоднішніх курсантів вишу відвідали провідні кафедри Академії. У стрілецькому навчально-тренувальному комплексі вони не лише спостерігали за вправною роботою курсантів, але й самі перевірили власну влучність у стрільбі з оптико-електронних тренажерів стрілецької зброї. Нікого не залишили байдужими й тренажери сучасних бойових машин – БМП і танків.

Можливість відчути себе у ролі одного з номерів розрахунку гармати, виставка стрілецької зброї на плацу навчального закладу, спілкування із справжніми українськими воїнами, серед яких чимало учасників АТО, – все це не лише викликало непідробну юнацьку цікавість, але й у декого – бажання поповнити курсантські лави.

Загалом, набір до Національної академії сухопутних військ впродовж останніх років значно збільшився. Водночас, зросла й кількість охочих здобути офіцерський фах. Не виключено, що багато з тих, хто й цього дня завітав до вишу у якості гостей, також оберуть долю офіцера ЗС України та вступлять до навчального закладу.

За інформацією медіа-групи Національної академії СВ

Немає коментарів

Схожі статті:

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного запрошує на День відкритих дверей Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Середа, 15 лютого 2017 У суботу, 18 лютого, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудуться заходи Дня відкритих дверей. Початок – о 10:00 год. Під час заходу потенційні абітурієнти та їхні батьки матимуть можливість ознайомитись з історією вишу, специфікою підготовки майбутніх офіцерів,...

Переглядів: 881 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

День відкритих дверей для батьків 4 класу День відкритих дверей для батьків 4 класу Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 На базі  філіі "Підлісецький ЗЗСО 1- 2 ст.-ЗДО " ОЗ "Мостиський ЗЗСО 1- 3 ст." ( завідувач Пемпусь І. В. ,Мостиської ОТГ) було проведено День відкритих дверей для батьків 4 класу (вчитель Тарньова О. Г.). Мета: ознайомити батьків із шкільним життям, показати наші досягнення, поділитись надбаннями та...

Переглядів: 1216 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook